Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Skoczygonki - Dziury? Nadgryzienia?

Recommended Posts

Opublikowano

moze ma ktos jaka koncepcje ? podobna sytuacje mialem na oucie ale to chyba nie slimaki...2 roslinki....
a tu te hujki w kwiecie ktory mam w pokoju myslicie ze mogly se przeskoczyc do mj i wpieprzaja mi ja?

a tu kwiat ktory ma te biale robaczki

Opublikowano

tu jest link gdzie lepiej widac te biale robaczki

to czyba skoczygonki ...28c593e8b2f9c523.jpg

to skoczogonki ale czy one napewno zjadaja liscie? i zt ego co widze to nie mam ich u siebie w doniczce...;/wiec co mi wpierdala i dziurawi liscie??

Opublikowano

Dzieje się to na wszystkich roślinach czy tylko jednej? Mogłeś trafić też na taką mutację, ja tak miałem z euforią że miała na niektórych liściach dziury :P

Opublikowano

nie pamiętam jak się te robaczki nazywają, ale one korzenie wpieprzają. Walczyłem z nimi kiedyś.

A co do liści:

często spryskujesz rośliny wodą przy świetle?

Opublikowano

właśnie - krople na liściach działające jak soczewki, to może być przyczyna

Opublikowano

Dzieje się to na wszystkich roślinach czy tylko jednej? Mogłeś trafić też na taką mutację, ja tak miałem z euforią że miała na niektórych liściach dziury :P

na dwoch roslinkach dwie sa ''normalne'' moze tak jest ze taka mutacja ale wydaje mi sie ze cos tam je ojebalo ,robaczkow zadnych nie zauwazylem.

Jaką masz wilgotnosć i temperature w boksie? Nie sa to raczej żadne robaczki czy inne szkodniki.

tmperatura w granicach 26 stopni wilgotnosc nie wiem ale one maja od poczatku 12/12

NIKA:dwa razy tylko spryskalem , z ta lupa to smieszne dla mnie bynajmniej;]

LAMPA:te robaczki to skoczonogi czy jaos tak ale ich na mj nie widzialem ich.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+