BHinSH Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Pochodzenie: Cegielka zostala kupiona (a raczej odkupiona) od znajomego z Amstedamu.Cena: Gruda widoczna na zdjeciu 10Eu.Moc: 7+/10Smak: 10/10 leciutki dymek o "medycznym" (ziolowym) posmaku.Sposob palenia: nadzialismy kawalek na szpilke wbita w zakretke, podpalilismy, przykrylismy szklanka i zgarnialismy buszki przez rurke.TR: Nie spodziewalem sie za ta cene takiego haju. Spalilismy na poczatek grude wielkosci polowy malego paznokcia u rak. Palimy, palimy. Weszlo bardzo pozno po okolo 10minutach. Dopalilismy jeszcze jointem, do ktorego wrzucilismy podwojna porcje. Uspawalo 2 chlopa na caly dzien. Pod koniec wlaczylo sie takie gastro, ze w lodowce pozostalo jedynie swiatlo.Polecam Cytuj
NeGeR Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Pochodzenia: The Storm Coffi Shop w Mieście Hoek Van HollandMoc: 6,5/10Cena: 7ePlantyczność: twardy jak skała dopiero po podgrzania da sie coś uformować.Opis: Bardzo wydajny hasz, 1 kostka starczyła mi na tydzień, potem oddałem szkło do hasania dla kolegi co dało mu zabawy na prawie cały dzień, na rurce utworzyła sie gigantyczna kropla. Na zdjęciu kosteczka mi sie połamała, gratis gotowy joint super skunk cena 3e. Cytuj
Recommended Posts