-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Zibi · Opublikowano
W drugim poście są zdiencia topów ale jeszcze będę czekał do końca września albo dłużej żeby to ściąć. Nie mam pojęcia kiedy -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Post uważam za zamknięty, namiot już wyposażony w młodziutką roślinkę więc do następnych info z innych relacji 😄 a tymczasem zielonych lotów :Do -
Przez KushSensei · Opublikowano
Kupiłem większą rurę i jest chyba bardziej szczelna od poprzedniczki 😛 Z basika jest już rozłożona wiec folijka sie nie ma jak poniszczyć gorzej z tym termostatem bo to schuko a nagrzewnica cala w metalu.. Nie ma otworu na bolca... Wiec nie idzie go wcisnac w nasze gniazdka. @kolober zatem jeszcze tydzien 😄 -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Nie mam pojęcia czemu dubluje mi fotki przy wstawianiu☹️ a jak chcę edytować to nie mogę usunąć??? -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Stan z 7 sierpnia. Walka ze ślimakami i dzikami trwa caly czas jak jedne odpuszczają to drugie się pojawiają do tego niestabilna pogoda i ranne mgły☹️ Pojawiła się pierwsza plecha na automatach więc została wycięta. Tak pomału idzie, wszystkie sezony określone od lipca ale słabo zabierają się za kwiaty. Zobaczymy czy zdążą.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts