Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Pale Pale i nic :(

Recommended Posts

Opublikowano

Elo,

Mam taki problem z jaraniem mianowicie, gdy jaram zioło w ogóle nie bierze mnie faza... Moge zjarać sam 3 nabicia i nic. Może wiecie co nie tak zemną albo co?

P.S. normalnie się zaciągam itp

Opublikowano

moge zrobic fote jaki towar mam bo akurat mam przy sobie troche ;p Próbowałem nie raz ale pamietam że tylko jak pierwszy raz jarałem to mnie wzięło ;p dokładniej jaram tą roślinkę i nic mnie nie bierze 

Opublikowano

jezeli masz slabo wysuszone to tak moze byc, albo zapylona i nie widac nasion jeszcze bo pozno sie zapylenie odbylo

Opublikowano

Zapal z gibona.

Spotkałem się z taką sytuacją 2 razy, że dwóch znajomych przy pierwszych razach palenia z fifki nie umieli sie zaciagać i ich bardzo słabo klepało.

Z jointa się zapierdalali normalnie.

I pisze to jak najbardziej poważnie prawdziwe sytuacje.

Z lola to tak jakoś bardziej naturalnie dym wchodzi w płuco , tak mi sie wydaje.

:peace:

Opublikowano

Ema bloker powiedz mi co to za sprzęt, bo mój znajomek ma identyko pomidorka, ta sama budowa, ten samo kolor..za niedługo ścinka, więc sie przekonamy czy nie klepie.

Opublikowano

Ema bloker powiedz mi co to za sprzęt, bo mój znajomek ma identyko pomidorka, ta sama budowa, ten samo kolor..za niedługo ścinka, więc sie przekonamy czy nie klepie.

Mialem podobnego chwasta (pod względem kolorów topów), był to Shaman.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+