Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Vapbong Vaporizer

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od jakichś 4 miechów palę w Vapbongu większość zioła które zużywam.

Pierwszy rozjebałem w ciągu miesiąca, ten mam już 4 bez żadnego uszczerbku-trzeba się jednak nauczyć posługiwać tym gównem, o czym można by napisać długi artykuł.

Waporyzacja/inhalacja/odparowywanie substancji aktywnych z zielska to jednak zupełnie inna jazda, bardziej energetyczna(również przy typowych automatach czy indica) i dyskretna, sprawdza się w tym znakomicie też ze względu na wielkość. Następny krok po tym szajsie to już tylko Volcano, jak dla mnie wszystko inne to tylko półśrodki.

Używa ktoś na tym forum?

Opublikowano

:zmiazdzony: ... vapo czasem do mnie przemawia :-) ... z tego co piszesz wydaje mi sie ze polubiłeś doświadczenia z vaporkami a ja ci wkręcę sposób zabawy z tym urzadzonkiem którego na pewno nie znales :-) 

A wiec urzadzonko kazde sie nadaje (ja tam uwielbiam volcano ale mnie ropierdziela jak "żabe słomka"...) - wez sobie nowy worek na smieci (wazne zeby byl szczelny-wczesniej zaloz na glowe i lekko scisnij przy szyji-test szczelności ) wloz tam sobie glowe z vapo do srodka (zamknij w miare szczelnie) i zapal / wlacz oddychając caly czas tym powietrzem....wdech ustami a wydech nosem  -  za dlugo nie siedz w worku bo ci tlenu braknie !!! A potem moze byc "groźnie" wiec postaraj sie zaraz ostroznie odstawic vapo ...

Jak na razie na prawie kazdego zadzialal ten sposob "intensywnie" - poza 1 osoba bo za duzo zjadla  koksu...  HEHEHEHEHE ...daj info potem jak ci sie podbalo :-) :zjarany:

Opublikowano

oj uwierz ...da sie :-) ...ja juz robilem takie eksperymenty z vapo ze nie raz sie przyklejalem czolem do podlogi :-) hehehe .. :zbakany:

Opublikowano

nie chodzi o dostepnosc i ilosc materialu ... bo ja tez mam tyle ile chce i jaki chce - holland to holland ....ale o inne doznania :-) ...po prostu chcialem sie z toba podzielic jednym z moich "najciekawszych " sposobow urozmaicania "fikolkow" z vapo...  pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

adam7 - rób co chcesz ze swoim życiem, ale nie namawiaj innych do igrania z włąsnym życiem.

Czy wiesz co się stanie jeśli jakiś małolat zaciśnie sobie worek na szyji i "przyklei się czołem do podłogi" tzn zanie.

Oczywiście w większości przypadków organizm będzie się bronił i człowiek się obydzi, ale różnie może być.

Jeśłi ktoś ma trochę większe obeznanie z psychologią pewnie słyszał o "japońskim syndromie" - w bardzo podobny sposób wielu ludzi straciło życie.

Metosy z wdychaniem z worka, kondoma itp są jak najbardziej ok - działają wydajnie i pozwalają precyzyjnie określić dawkę. Polecam zwłaszcza balonik - nie próbowałem palić z kondoma ale coś mi się wydaje że musi działąć słabuej ponieważ kondom ma o wiele mniejsze ciśnienie wylotowe (balonik ma węższy otwóe wylotowy i o wiele silniejszy nacisk na ścianki). Różnica bęzie pewnei taka jak między zwykłym buchem z jointa a porządnym shotem. Sam konstruuję podobne urządzenie do palenia SD, ale osobiście nie bardzo widzę sens aby w ten sposób palić MJ jeśli ma się jej dużo - w końcu prawie połowa przyjemności to delektowanie się dymem z jointa;) To trochę jak picie pod gorącym prysznicem browara z aviomarinem - dla mnie to głupota, no ale jeśli kogoś to jara i jest trochę ogarnięty to raz można spróbować, bo zdaję sobie sprawę z tego że mogą to być "inne doznania", ale można je uzyskać w znacznie bezpieczniejszy sposób - zwiększając wielokrotnie dawkę, konstruując urządzenia typu "shoot-gun" wyrzucajaćce gęsty dym pod ciśnieniem (najprostszy to zwykły balonik o któego wdmuchujemy szybko kilka buchó z czyściocha), dla bardziej ambitnych łączenie palenia z medytacją, ćwiczeniami oddechowymi itp. Jeśli szukasz doświadczeń z niedotlenieniem (czego wszystkim odradzam) to możesz to osiągnąć stosując odpowiednie cykle oddychania , a nie zakłądając sobie worek na głowę.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+