mamamakota Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Czy myślicie że opłaca się mieszać staf z tytoniem ? Mam jedną lufe palenia, dobrego, chcemy to palić na 4 ( mocny towar prosto z holandi, już wcześniej paliłem w tyle samo osób i tyle samo towaru i dobrze kopało ) tylko teraz chciałbym zrobić sobie wiaderko z tego, niestety paląc na 4 raczej nie mam możliwości. Pomyślałem jednak że jak wymieszam z tytoniem to wyjdą z tego 3-4 lufy, tylko czy paląc taką mieszanke z wiaderka kopnie mnie jak należy czy tytoń osłabi MJ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cielak Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Pewnie ze sie oplaca mieszac Ale jesli masz na jedna lufe to duzo se nie popalicie w 4 osoby, wiec lepie dodaj 1/4 szlugi i spal se to sam lub z jakims ziomkiem. I lepiej bedzie lufe nabic bo wiadra to szkoda montowac na 2 nabicia Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotjotjot1 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 ja za to chrzanie mieszac z tyxem, nie pale fajek wiec nie pi****e smaku baby, jak juz to zmieszaj w proporcji 50/50 zeby to mialo epe, i tym sposobem mozesz zapodac sobie jedno wiadro a oni niech spala lufe na 3 czy jakos tak ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
canna3 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 jak stuff sie kiepsko pali to tyton jest nawet wskazany, ale nie tak zeby z lufki zrobić 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamamakota Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 To w sumie nie będe mieszał bo jak wiadro to z pełnej lufy tylko ;] albo zmieszam 50/50 żeby tak szybko nie poszło i każdy se ruwnomiernie popalił a nie żeby pierwszy ściągnoł dobrego bucha a ostatni komete Niby jedna lufa na 4 mało, ale akurat będe palić z ziomami co mało palą, okazjonalnie wręcz a ja sam mam bardzo niską tolerancje na MJ więc powinno być dobrze. A do tego jak pisałem, towar wyjątkowo dobry, nigdy takiego silnego jeszcze nie miałem Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 W jednej miejscowosci, z której biore g, czasami jest tak że dostaniesz 2 rury czysciocha, a jak są 3 osoby to trzeba dodac tytu:D teraz już dostajemy dobre g bo po 8 rur czyściocha Ale tyt to podstawa P.S Obecnie mieszam:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamamakota Posted May 28, 2010 Author Share Posted May 28, 2010 A myślicie że tytoń osłabia moc MJ ?? Że np. lufa czystego będzie mocniejsza czysta niż wymieszana z tytoniem ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirMax Classic Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Prawie zawsze pale z tytą czy to lufa czy to lolek, bongo. Nie widzę wiekszego problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1vame Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Dokładnie jak wyżej...szukanie dziury w całym według mnie:P Pal z tytem, pal bez i tak będzie git majonez Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiphobus Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 "dodaje tytoniu ale tylko troszeczkę" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.