rafalpbz Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Postanowiłem pobawić sie w technike LST, jednak nie wiem czy robie roslinie krzywdy. Zarzce więc fotami sami oceńcie. Dodam że jest to Lowryder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 kapke wyciągnięta ta roślinka. Krzywdy jej nie robisz. ale zaplanuj sobie jak ją kolejny raz dogniesz. Według mnie powinieneś ją nagiąć delikatnie w kółko bo już ostro wystaje poza donice. A niedługo może być zbyt sztywna na wyginanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalpbz Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Powoli zaczyna się przyzwyczajać Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 daj jej więcej światła. Czytałeś kiedyś lub słyszałeś o tym jak czarny kolor zajebiście odbija światło? marnujesz całą mase światła przy takim boksie. Ja rozumiem, ze prowizorka zrobiona z tego co było pod ręką. ale puszka farby kosztuje grosze. albo koc ratunkowy (12zł w aptece) uwierz na słowo, że roślinka się odwdzięczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalpbz Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Spoko, jutro coś wymyśle , dzieki za rady przydadzą mi sie napewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 czym jej świecisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 daj ją przedewszystkim blizej swietlowki... ma byc jak najwieksza powierzchnia szczytów jak najblizej lampki najlepiej na 3 cm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.