- 

Wpisy na blogu
- 

Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments

- 

Nowe tematy
 - 

Nowe posty
- 

Przez Eolenis · Opublikowano
😆 Skubany nie ślubny - 

Przez Eolenis · Opublikowano
Haha. Ogarnąłem Kamerkę. Taki próbny zrobilem 1762197225000.mp4 A tutaj się bawiłem z czatem GPT. Nie chciał ślubny mi zrobić, cały czas wyskakiwał z tekstem że nie może doradzać w chodwoli konopi. Ale ppdeszlem do małymi pytaniami 😂😂😂😁 Fajna zabawkaRuntz_wiekszy_plan_bez_ogonkow.pdfRuntz_wiekszy_dryferma_plan_czysty.pdf 🙈 - 

Przez Bestia_86 · Opublikowano
Tu zaczynają się pierwsze braki azotu.. Jeśli masz twardą wodę może nie pobierać niczego z gleby.. pH wody.. 😁 - 

Kolego mnóstwo niewiadomych.. Jakie światło, jaka gleba, jakie nawozy.. W sumie lampa spoko.. czas świecenia przy automatach nie ma znaczenia bo i tak wejdą w kwitnienie automatycznie.. Co ile podlewana? Jaką ilością i jak dawkowane nawozy jeśli takowe są.. Automaty są naprawdę super jeśli poświęcisz im minimum zainteresowania i przypilnujesz parametrów takich jak światło, wilgotność, temperatura.. ewentualnie nawożenie żeby miały jedzenie.. Mi te wyglądają na głodne.. spragnione i ze stresowane światłem.. Poczytaj też na przyszłość o treningu LST.. Pozwala on zmieścić w małym boxie coś większego.. Daj info na powyższe to może coś więcej postaramy się pomóc.. - 

Jakie pH ma Twoja woda w kranie? Pasek w sklepie zoologicznym i sprawdzić jak nie wiesz.. Jeżeli masz wodę zasadową czyli od 7 w górę to korzenie będą po blokowane i nie będę brały wartości odżywczych z ziemi i z nawozów.. To z kolei prowadzi do odkładania się nawozów w glebie i tworzą się sole mineralne które również blokują możliwość pobierania.. Ja podlewam deszczówką.. uważam że nie ma nic lepszego za free 🤭 pH 6.4 bo sprawdzałem testami akwarystycznymi.. Jeśli masz możliwość to odstaw kranówkę która może też być jako miejska uzdatniana i zawierać w chuj innych związków chemicznych które w uprawie nie będą pomagać, a bardziej szkodzić.. 
 - 

- 
Gallery Statistics

Recommended Posts