Dżdżownice w donicach
- 
Podobna zawartość- 
					Dżdżownice, humus i uprawa naturalna w domuPrzez Macky, - wormhumushumus
- dżdżownice
- 
					(i 2 więcej) 
					Oznaczone tagami: 
 - 0 replies
- 3983 wyświetleń

- 

- 
	Wpisy na blogu
- 

Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments

- 
	Nowe tematy
- 
	Nowe posty- 

Przez kolober · Opublikowano Na co? To jest też organika?
- 

Przez kolober · Opublikowano Zobaczcie na to!!! Rozwaliły mi dzisiaj głowę 😉👍 po 24h od wykiełkowania korzenie mają na wierzchu 💪 i to nie tam gdzie są specjalne otwory do napowietrzania, tylko normalnie przebijają się przez doniczki torfowe 😎💪👍 czysty synonim siły i niezależnie czy będę dalej współpracował z THC-THC ale myślę że znalazłem seedbank który odpowiada moim wymaganiom 💪 i nie mówię jeszcze hop. Dlatego że zobaczę jaki jeszcze będzie wynik plonu, ale myślę że będzie spoko 👍 pozdrawiam i dobrego wikendu 💪😎👍 VID_20251031_205252.mp4
- 

Przez Cropp911 · Opublikowano Pierwsze 5 fotki lemon następne power lsd ,które pierwsze po 92 dni 4 dzień na wodzie albo 5 juz I poszła zmiana nawozu na kwitnienie na olagorm Terra bloom (ulepszona formuła)
- 

Przez kolober · Opublikowano Ej przy następnych uprawa u możemy tak się zgadzać żeby jednego dnia pestki wysadzić do kiełkowania i robię zrobić podwójny growlog dla porównania i wymieniania się technikami i ogólnie spostrzeżeniami 💪😉 co ty na to? I jak masz jakieś krótkie filmiki którymi chciał byś się podzielić to możesz mi je wysyłać i mogę za twoją zgoda dodawać je do filmików na YT. Oczywiście jak chcesz będę to robił ani omówi. Bo myślę właśnie nakręcić film z taką samorobką jak ty masz i która świetnie zdaje egzamin💪. Jak chcesz to możemy pogadać na Whatsapp
- 

Przez kolober · Opublikowano Ja otwieram słoiki trzy razy dziennie tak po piętnaście minut i zaczynają pięknie pachnąć a co do wysuszenia to właśnie były przesuszone bo ostatnie 24h nr było wody w nawilżaczu i jak dzisiaj kończyłem trymowanie to musiałem delikatnie to robić bo wszystko się kruszyło 😉 Rysiu to jest prosta kalkulacja bo tak masz bez siatki parę dużych topów a jak ja robię pod siatkę trzy razy topping. A do tego z każdego szczytu wychodzi odrost czyli następny szczyt i teraz weź niech każdy szczyt waży na sucho 2-3gramy. I myślisz że to dużo? Bo ja myślę że jestem w stanie przy następnej uprawie pod siatkę zrobić lepszy wynik o jakąś ⅓😎 i tym zatem nagrać oficjalnie cały filmik z ważenia. I szkoda że tego nie zrobiłem ale teraz to po ptakach bo Do żyda poszedłem i zabrał mi ponad połowę 😉👍💪 a niestety go nie znam bo tak to bym zabrał z powrotem 😜🤣🤣🤣🤣🤣

- 

- 
Gallery Statistics

Recommended Posts