Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Dziarka

Recommended Posts

Opublikowano

No wiec tak, postanowilem sobie zrobic dziarke na moim troche oszpeconym bliznami po oparzeniach lewym przedramieniu. Chce tam miec taka jakby skuniawą gałązkę z napisem co do ktorego sie nie zdecydowalem ale prawdopodobnie bedzie to Hardcore Smoker lub samo Smoke czcionka caligraphic. Teraz moja prosba jesli ktos ma jakies rysowane obrazki ganjuchy niech wrzuci w tym temacie, im wiecej tym lepiej. W koncu bede mial to na cale zycie wiec trzeba mądrze wybrać i miec z czego ;)Chyba ze ktos ma talent i potrafil by cos takiego stworzyc to rowniez bylbym wdzieczny.

Jesli sami macie jakas dziarke z ganja wrzuccie fotke, tez chetnie obadam ;)

PS. Jak ktos ma zamiar mnie pouczac i hejtowac pomysl to lepiej niech nic nie pisze. Jestem dorosly i to moja decyzja wiec ja uszanuj.

Opublikowano

hahaha ale lipa...ja bym za cholere nie zrobił sobie czegoś takiego :D śmiac mi sie chce troche z typow co są wyobwieszani roznego typu podkoszulkami, breloczkami itp :D

a tak z innej strony to troche glupio bym sie z tym czul przy swoich dzieciach czy kimś tam za te 20lat :P

ale to twoja decyzja :)

Opublikowano

Franzu najpierw lepiej uderz do jakiegos salonu tatuazu i zapytaj o to miejsce z bliznami czy mozna to pokryc bo sam robilem dziarke i gosciu ewidentnie odradzial mi pokrycie blizny.

ja poszlem do salonu i powiedzialem co chce miec i gosc wykonal mi perfekcyjny szkic markerem jak to bedzie dokladnie wygladac :)

Pozdro i powodzenia!

Opublikowano

franzu, dobrze sie zastanow, bo tatuaz to jedno ale tatuaz o takiej tematyce to cos innego, byc moze palisz duzo itp, ale kiedy zalozyc rodzine, albo sie zestarzejesz i bedziesz myslal o usunieciu itp.

sam mam tatuaz ale takiej dziary jak ty bym sobie nie zrobil.

pozdro

Opublikowano

Napisalem juz ze to przemyslana decyzja i darujcie sobie pouczanie mnie. A blizny nie są glebokie, tylko moja łapa wyglada jak cetkowana.

Shinji mega, tylko przerobilbym tego orla na takiego bardziej polskiego, z koroną ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+