Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam,

w weekend bede juz szykowal spota i zastanawiam sie nad mieszanka glebowa.Wiem ze do ziemi ze spota dodam dolomitu, perlitu, moze obornika i jakiegos nawozu sypkiego ktory zawiera azot i tu rodzi sie moje pytanie czy zastosowac saletre amonowa (ile dac na 10l ziemi)czy lepiej azofroske(tez ile dac na 10l ziemi) czy moze doradzacie jakis inny nawoz sypki ktory dostane w ogrodniczym

Opublikowano

Na Twoim miejscu nie bawiłbym się w saletrę ponieważ bardzo łatwo można ją przedawkować a wtedy cała ziemia jest do wyrzucenia wręcz. Gra nie warta świeczki.

Opublikowano

Łatwo ją przedawkowac ale nie jeśli się wywali na miesiąc przed sadzeniem to z ziemią wymiesza to sie przegryzie... Ja sądze że warto bo używam tego do roślin doniczkowych w domu i jak widze jak marne żółte miały liście to teraz nieźle im przyjebało...

Opublikowano

ja używałem saletry na oucie 09 na początek zmieszałem z ziemią [mowa o dołku ok 1,5 x 1,5 metra i 30/40 cm głebokości] tuż przed sadzeniem kilka garści saletry a potem co jakieś 3/4 tyg podsypywałem dookoła każdego krzaka po 1/2 garści i lekko mieszałęm z wierzchnią warstwą ziemi
no i krzaczki rosły bardzo ładnie

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+