Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Znalazłeś spota pod koniec kwitnienia...

Recommended Posts

Opublikowano

Witam,
Co byście zrobili w danej sytuacji... Wiem że pokusa wielka i wiele osób pewnie wybrało pozycje nr.1 znając życie.
Hehe ja wszystkiego na pewno nie scioł bym bo jak ktoś by mi taki manewr zrobił to bym życzył mu najgorszego, a jak bym wiedział jeszcze kto to zrobił nie wiem co bym mu zrobił :ph34r: . Dlatego wzioł bym sobie na spróbę jakiegoś sampelka i poszedł dalej..
Ciekaw jestem waszych, szczerych odpowiedzi...
Jak temat wyda się głupi to koszyk.
pozdro

Opublikowano

Bardzo dobra ankieta, pozwoli po części zbudować całościowy profil psychologiczny użytkowników forum :D.
Ja osobiście, to bym wybrał opcję tak między 2, a 3, ale zaznaczyłem dwa, bo tak 'ścinasz', to nie to o co mi chodzi ;). Chodzi o to, że jakby to był jakiś bujny spocik, z 30 krzakami, to bym sobie jednego bobsona 5g upindolił na spróbowanie (jeśli byłyby już wystarczająco dojrzałe ;)). Ja to przyrównuję, bez prawie żadnych różnic, to dziabnięcia sobie jabłka z czyjegoś sadu przechodząc akurat :D.

Bless!

Opublikowano

Napewno Trudno bylo by podjac decyzje czy scinac czy nie ale z 2 strony zobaczcie jakby ktos was okradł z krzaczkow? w ktore wlozyliscie juz tyle pracy ? napewno zal i złosc i brak chceci na next outa wiec ja mysle ze bym zostawil a nawet odszedl i udał ze nic niewidzialem :zmiazdzony:

Opublikowano

Panowie przecież w temacie wyraźnie jest napisane "pod koniec kwietnia"! Sami dobrze wiecie jak wyglądają sadzonki pod koniec kwietnia... więc jakie ścinanie i czego? :P

A jeśli chodzi o wybór pod koniec września, to hmm może zrobiłabym zdjęcie i pokazała Wam jak wspólnymi siłami zasiewamy kraj. Sama mam przykre, złodziejskie doświadczenia z kilku spotów dlatego nie zrobiłabym tego samego, nawet w akcie zemsty :D

Opublikowano

Myślę, że wszystko zależy od ilości krzaczków...

Gdy by miał z 10/15 to też na pewno 10/5 g bym

ujebał, ale całości bym w żadnym wypadku nie wziął

bo wiem ile w to trzeba czasu,mamony i serca włożyć..

Btw tak w ogóle ciekawy wątek poruszyłeś.

Bless ;)

Dosyć dwuznacznie to napisał i nie zajarzyłem jeżeli

spotkał bym taką uprawę to napewno bym nic

nie wziął..

Pozdro

Opublikowano

Ja nie ukrywam tego, że wybrałem ścinam i uciekam...

Tyle razy już byłem okradany z plantów, ze niby dlaczego miałbym zrobić inaczej?

Najwyżej zostawiłbym kolesiowi 1 głowe na łodydze, żeby sobie chociaż posmakował... :blant:

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł z tą ankietą :D gratki :P Szczerze mówiąc, to upindolił bym sobie jakiegoś topka :D ale to zależy od wielu czynników :)

Jakbym miał swojego dużo palenia raczej bym nie brał :P a jakbym cierpiał to pewnie bym się poczęstował, chociaż chciałbym wtedy poczekać na ziomka który posadził i przsmażyć z nim :D

Opublikowano

ja bym krzaczka ukradł gdyby było ich tam kilka :) gdyby byly ze 2 albo ze 3 to ze 2 topy.

niby nie moje, ale tuż to szczęście znaleźć coś takiego.

ludzie też zbieraja grzyby w lesie mimo ze zwierzeta maja z nich pożywienie i nikt z tego powodu nie robi afery, toteż mały procent z takiej uprawy też by wielkiej szkody nie wyrządził :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+