-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Jedne z wielu. Przygotowałem się na kilka sezonów tak zwanych chyba XD -
Przez ElElDee · Opublikowano
A smakują jeszcze lepiej 😄 -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Lampa jest 320 w. LED jak widać na zdjęciu. Do tego mam nawozy które dali mi do zestawu jutro zrobię zdjęcia albo nawet dzisiaj. Tak to są automaty to jest Lowres 3 automatic. Są tam też inne odmiany. Jutro je wymienię. Books ma metr na metr. Mam też trzy inne boxy dzisiaj postaram się zrobić zdjęcia z sadzenia. Wyciąg filtr sprzedawca powiedział że wytrzyma jeśli chodzi o growboxa którego widać na zdjęciu łącznie z sadzonkami. Jeśli chodzi o trzy pozostałe boksy dzisiaj dokładnie wymienię jakie odmiany posadziłem w jednym na pewno będzie auto AK XXL. Nawilżacza nie posiadam w żadnym boksie jeżeli uznasz że powinny być dokupię. Wszystko co mi napiszesz co powinien mieć boks na pewno wprowadzę w czyn i po prostu zakupię. Światło ustawiłem 20 godzin na 4 godziny. Zobaczymy co z tego wyniknie. -
Przez Eolenis · Opublikowano
Witamy witamy. Dobrze widzieć nowych growerow Powodzenia. Pierwszy raz jest najbardziej ekscytujacy -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemanko👊 Witam cię w naszej społeczności i na pewno pomożemy 👍 opisz tylko jaki masz sprzęt czyli lampa,box,nawilżacz,wyciąg i co tam jeszcze masz do tego fajnie jak napiszesz jaka ziemia i nawozy i to są automaty? A i chyba nie masz perlitu ani włókna kokosowego w tej ziemi a to źle bo nie a powietrza korzeni dlatego szczególnie uważaj z wodą a najlepiej jak ogarniesz sobie ziemię typu biobizz Light Mix albo plagrona Light Mix. Pozdro A i jakie donice planujesz dać docelowo?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts