-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez EndriuBp · Opublikowano
Zacząłem korzystać z asystentki 🤣🤣 chatGPT to mój booster do kreatywności i co się będę tłumaczyć 🤣🤣 Noodle – update z 5.09 Prawy dolny róg zdjęcia. (2. tydzień życia – automaty, faza wzrostu / preflower) Podłoże: Green Home Cannabiserde (pH 6.5) Oświetlenie: standard w boksie z 3 innymi WW Podlewanie: 300 ml wody z nawozami Biobizz Skład mieszanki: Bio-Grow: 1 ml/l Bio-Bloom: 1 ml/l Top-Max: 1 ml/l Bio-Heaven: 2 ml/l Root Juice: 0.5 ml/l ➡️ pH końcowe roztworu po korekcie: 6.5 ➡️ Podlanie punktowe (promień ~8 cm wokół łodygi) ➡️ Po podlaniu dosypano lekko świeżej ziemi – ziemia osiadła ➡️ Roślinka wygląda zdrowo, nie wykazuje objawów stresu --- 📸 Zdjęcie aktualne dodane poniżej 📒 W kolejnych dniach przewidywana obserwacja preflowera i monitorowanie tempa wzrostu -
Przez kolober · Opublikowano
No i Sherbet Queen2 poszła do kosza bo jebana się z hermiła 😡 ale spróbuję wstawić zamiast niej Skywalkera z balkonu i dobrze że pozbyłem się wciornastek 👍 -
Macky Kurwa jedna sherbet2 dostała woreczków pyłkowych i chyba lepiej ją usunąć co? -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Siemka Dzisiaj Panny mają już 16 tygodni i jedna, ta niebieska poszła pod ścinkę. Pod mikroskopem widziałem że już ma bardzo ładne trichomy, a dodatkowo zaczynają od wilgotności z ziemi łapać topki pleśń, więc stwierdziłem że to idealna pora. Co do reszty to myślę żeby podlać nawozem póki jestem, a potem już samą wodą żeby wypłukać. Zastanawiam się co z tą CBD i najwyższą białą wdową. Czy je podlewać jeszcze nawozami, bo mają białe trichomy czy też samą wodą już i z czasem dojdą? Szczerze osobiście jestem za opcją podlewania tych dwóch nawozem jeszcze. Ile myślicie że im jeszcze zostało czasu? -
A Sensej na drugi raz też radzę pomyśleć o jakichś rurkach bo drewno będzie ci wilgoć wciągać i z czasem zacznie gnić i pleśń na nim też może się pojawić. Tak przynajmniej podpowiada logika. Dobrze piszę Macky?
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts