Diesel Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Haze x Skunk jest krzyżówką F1 o podniecającym ,wesołym haju . Posiada pozytywne właściwości wzrostu Skunka#1. Original Haze x Skunk jest dużą rośliną , która zazwyczaj ma 11-sto lub 13-sto palczaste liście i twarde kwiaty . Smak nie przypomina tak bardzo Haze jak inne krzyżówki zawierające Haze. Jest to sativa o wielu zaletach. Tygodnie kwitnienia: 50-55 czasy Wysokość roślin: 120-200 cm Zbiór (Morze Zieleni na metrze kwadratowym): 350 gr./m2 THC %: 15-20%
gskczio Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Dostałem tą odmiankę w gratisie do LR#2Posadziłem... ma już ok 6-7 tygodni..Niestety w boksie dla Low Riderków się już nie mieściła więc musiałem przełożyć na Parapet.Niestety jest na wschodzie więc nie za wiele światła.. pomidorek trochę się powyginał i nie wygląda za pięknie... dzisiaj pod wieczór wstawię foto to zobaczycie.POzdroO! A oto i Pan Pomidor Nie mam warunków do uprawy tak wielkiego krzala...więc stoi sobie bo stoi i ładnie wygląda na oknie
Recommended Posts