Gumber Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja bym jeszcze dodał przyprawę korzenną i będzie piernik na święta A tak w ogóle to szacun dla ciebie korona124 za taki fajny przepis
norbi666994 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie smakowało - 1,5łyżki proszku do pieczenia wsypałem xD.
włochaty Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Łaaa, mistrzostwo świata to ciastko jest teraz moim faworytem a w dodatku na gastro to zajebiste jest I jestem taki dumny z tego że zrobiłe takie pyszne ciacho mmmm hahah
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ciasto całkiem dobre, atutem jest czas jego przyrządzenia. Nie wiem skąd autor tematu ma przepis, ale polecam ten: www.dizzy-dee.com/recipe/chocolate-cake-in-5-minutes W te 5 min. można zrobić zajebistego space cake'a dodając zamiast 3 łyżek oleju 2 i jedną specjalnego oleju(proporcje mogą być inne, w zależności od posiadanego oleju) Ja swój olej robiłem w proporcjach 250ml na 11g najwyższej jakości pąków. 4 Tablespoons cake flour 4 Tablespoons sugar 2 Tablespoons cocoa 1 Egg 3 Tablespoons milk 3 Tablespoons oil 1 Mug Instructions: Mix flour, sugar and cocoa: Spoon in 1 egg Pour in milk and oil, and mix well Put in microwave for 3 minutes on maximum power (1000watt) Wait until it stops rising and sets in the mug Tip contents out of mug onto saucer and enjoy! pozdrawiam i smacznego
Earl Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 raz zrobiłem ciastko czekoladowe z tradycyjnego przepisu(podobne do piegusków)pomysł mi wpadł po obejrzeniu filmu"grandma's boy" ciastko przepyszne,mnie i mojego kolege nawet kopło
Gość Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Wczoraj pierwszy raz spróbowałem zrobić ciasto z Waszego przepisu Wyszło eleganckie,normalnie rewelacja Pozdro dla autora!
Recommended Posts