korona124 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Potrzebny będzie kubek i mikrofalówka. Oto przepis: 4 łyżki stołowej mąki tortowej 4,5 łyżki stołowej cukru (sacharoza) 1 Łyżka proszku do pieczenia 1,5 łyżki stołowej kakaa (gorzka, nie nesquik i inne...) Wszystko wymieszać Dodać jedno jajko Dodać 3 łyżki stołowe oleju Dodać 3,5 łyżki stołowej mleka Dokładnie wymieszać (tak, by nie było grudek, cukier może być nierozpuszczony) Wsadzić do mikrofalówki (3 minuty, 800W) Życze smacznego. Zastanawima sie gdyby do takiej masy przed wsadzeniem do mkrofali dodac troche przypraw z jamajki Słyszałem ze duża ilość thc sie wtedy ulatnia a teraz zbytnio nie mam z czym eksperymentowac Bless
korona124 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Wyglad moze troche odstrasza bo to wlasna samoróbka. ale je sie zajebiscie polecam!!
GanjaFarmeR Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Zastanawima sie gdyby do takiej masy przed wsadzeniem do mkrofali dodac troche przypraw z jamajki lepiej by chyba bylo nie dosypujac ziola,tylko rozpuscic thc w oleju i mleku i takie cos normalnie podac jak w przepisie troche to jak stolz wyglada,ale calkiem spoko taki netypowy wyglad xD
Lutownica Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 jak dla mnie jest za duzo kakaa i proszku do pieczenia, jest za ciezkie i pod koniec pieczenia sie zapada pod wpływem kakaa. wieczorkiem poeksperymentuje i zobacze co wyjdzie moze dam fotencje, ale pomysł naprawdę pierwsza klasa, nie wpadłbym na coś takiego
Mike Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 tylko ostrzezenie. nie jedzcie na pusty zoladek i odczekajcie az ostygnie bo bedziecie miec kape. a pozatym zajebista sprawa
koles Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Wyrabane to ciasteczko robi sie kilka minutek a wychodzi zarabiste
jaszczur333 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 wczoraj zrobilem to ciasto z polewa ze sklepu i powiem tylko tyle: mniam
De Polako Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Doooooobre ciasteczko Można dodać rodzynki, wiórki kokosowe albo jakieś owoce suszone czy coś I co najważniejsze ciasto robi się w 5 min xD
patryk315 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 pycha!!! ja się najadłem, a teraz kombinuje co by nie rozpuścić haszu w oleju (jak do jogurciku) i upiec z takim olejem. Zobaczymy co z tego będzię...
Recommended Posts