Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Kolejny kraj chce legalizować "trawkę"

Recommended Posts

Opublikowano

Dopoki nie wyjebia w powietrze kosciola katolickiego w Polsce to nic dobrego nie bedzie. Czarni za bardzo wpierdalaja sie w polityke panstwa, sa jak pasozyt. W Hiszpani odsuneli ich od wladzy i zobaczcie jak fajnie jest tam teraz

Opublikowano

Gdyby USA samo zdelegalizowało ziolo to moze by i w "Polszcze" cos w tym kierunku sie zaczelo bo przestala by obowiazywac umowa o walce z narkotykami wymyslonym przez USA i narzucony innym krajom.

Opublikowano
Ty nie czaisz że w Polsce politykom zależy tylko na pieniądzach i wali ich to że np. 16 latek ma przejebane o 0,3g mj Tylko hajs w głowie. Ludzie powinni wysadzić w pizdu ten cały j***ny sejm.Polictycy boja się że jak bedzie legal w polsce to odrazu 20 milionów polaków sie rozećpa do nieprzytomności.

Nie nie. To Ty nie zczaiłeś o co mi biega. Po pierwsze głównym wątkiem tematu jest legalizacja w Meksyku, a nie w Polsce. Po drugie chodziło mi o ukazanie pewnej sprawy, tj. po cholerę ma być 'x' przestępców skoro może być ich o 'n' mniej po legalizacji marihuany. Wzorem: x-n :)

To oczywiście wg. mnie nie jest głównym powodem, lub raczej zamiarem legalizacji.

Wracając do meksyku to tam jest niezły meksyk :] i jak nie dają rady z tym walczyć, to odpuszczają. Tak jest wszędzie, ale kto to ogarnie to nie mam pojęcia.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+