Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Wisla KRK. przedwczoraj przeqrwila lige mistrzow z jakims frajerskim klubem z Estoni :shock: kiedy w koncu dorobimy sie klubu, ktory awansuje do LM? wkurzac mnie to zaczyna juz.

btw. Juz na 100% Ibrahimovic przechodzi do Barcelony - 45 milionow euro i Eto wzamian dla Interu :D Kozacki sklad ma barca.

• Replies 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Real jest najlepszy kibicuje Realowi 10 lat do tego z Polskich Warszawska Legia, Ronaldo co sie barcoą podniecasz ?? real ma benzeme HIguaina , Ronaldo kake według mnie barca w ym roku gowno pogra i ja nie widze Oficjalnego potwierdzenia TRansferu IBryy do barcy

Opublikowano

blancos, nie zauwazyles, ze real robi ten sam blad co pare lat temu? obrona chlopak, obrona. Zbroja sie w ofensywie a oborna z dupy. Znowu bedzie wiecej gwiazd niz pilkarzy hehe i tyle. Dla mnie Real upadl z odejsciem vicente del bosque i makalele (wg. mnie najlepszy defensywny pomocnik swego czasu)

A potwierdzenia nie ma, bo jeszcze transferu nie dokonano. Ale strony sie dogadaly i na 100 (no moze 99,9) bedzie ten transfer.

Opublikowano

Ronaldo, też niegdyś uważałem Makelele za najlepszego defensywnego pomocnika, obecnie jest nim wg. mnie Essien :), ja jestem od 6 lat kibicem Milanu. Od ćwierćfinału Ligi Mistrzów między Interem M. a Milanem i pamiętam, że jakiś piłkarz rozbił głowę Gattuso nogą a ten zawiązał głowę bandażem i grał dalej. :)

Niestety Milan w ostatnich sezonach zawodzi, Berlusconi nie chce dawać kasy na klub, chce żeby się wreszcie ustabilizował i sam się utrzymywał, więc na razie może Milan nie być tak potężny, ale myślę, że za trochę czasu znowu będą wielką potęgą :) (a przynajmniej mam nadzieję).

Najlepsze finały Ligi Mistrzów jaki w życiu widziałem to :

1. Liverpool - Milan 2005 (normalnie płakałem wtedy ;( )

2. Juventus - Milan 2003 (skakałem ze szczęścia :D)

3. Chelsea - Manchester 2008 (płakałem, bo nienawidzę ManU , najbardziej szkoda mi było J. Terry'ego :( )

Opublikowano

blancos, Święte słowa, Finału Milan-Liverpol chyba nigdy nikt z nas nie zapomni. To być może najbardziej pasjonujący pojedynek jaki widziałem. Szczytowa forma Jerzego Dudka.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+