No na dole już lepiej. A szukają dołem światła bo górę masz strasznie zagęszczoną i radzę ci ją przerzedzić i nie cykają teraz automaty są mocniejsze jak by mogło się wydawać. A to że liście na dole żółkną i odpadają to może być też spowodowane brakiem odpowiedniej wentylacji. I niech ✂️ będą z tobą 💪 działaj. A chciałem ci zaznaczyć w paincie co wyciąć ale ja nie umiem się tym posługiwać 🤣🤣
To ten big bud i overdrive. Overdrive dajesz na dwa ostatnie tygodnie. Ewentualnie trzy. Big buda przez chuba 4 tygodnie jak zacznie kwitnać. Ściągnij sobie tabelę nawożenia od AN. Tam masz rozpisane co, ile i kiedy. Jak masz siano, możesz zamówić cały zestaw na kwitnienie. To jest chyba z 5 buteleczek. Używałem i bardzo fajne efekty dawało. I uzywam nadal. Oprócz big bida i overdrive jest jeszcze chyba bud candy, b52 i voodoo juice. Voodoo to sświetny ukorzeniacz. B52 to witaminy a bud candy to chuba cukry i cos jeszcze. Z dodatków to jeszcze jest przydatny cal mag czyli wapń i magnez i sensizym. Enzymy którejjakos tam wpływają na bakterie w ziemii czy cos takiego. Ogólnie uwazam, ze wszystko od AN jest spoko.
Powoli tak jak ci pisałem i dasz radę tylko zrób to na raty przycinka trzy dni i następna i zrób w sumie cztery dni i na dwie raty to rozłóż i po sprawie będzie. A musisz to zrobić bo masz tam wszystko pozasłaniane i te cienkie odrosty też ujeb bo z nich nic nie będzie ewentualnie jakiś nie dorośniety 🍿. Pozdrawiam
U mnie teraz zaczęły szybciej kwitnąć jak je po odslaniałem
Recommended Posts