Haze Mix
-
Podobna zawartość
-
- 0 replies
- 1259 wyświetleń
-
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Ta która najbardziej kwitnie to że 4 tyg jeszcze tak myślę? Mam nadzieję że bio heven zrobi dobrą robotę. -
Przez EndriuBp · Opublikowano
🌿 [Update – Marvel, Rhino, Luna, Bulma, Phoenix – 29.10.2025] Nie wiem czemu nie wyłapałem daty z poprzedniego posta. Wtedy podlewanie było 26.10 🤣. Muszę z chatGPT korzystać, bo pisze tylko 1 palcem 🤔 ręką złamana 🤣 to już 3cie nasionko od Zamnesia, gdzie Automat staje się czymś innym, drugi raz to samo nasionko Rainbow Sheet Auto Fem, w Czerwcu też to samo nasionko zaczęło kwitnąć dopiero po 3 miesiącach ... Ale już kiełkuje XXL Gorillaz z THC-THC 1 sztukę. Cosmic Noodle poszła do kosza, zero preflowerow po 50 dnia w automacie 🤣🤣 nawet tydzień 12/12 światła cisza. Marvel - White Widow (lewy przód) – niegdyś najmniejsza, dziś najciemniejsza. Pijana choinka bokiem, a top wyskakuje jak z horroru. W tle zjawa, w głowie zajawa. Liście zjada jakby sama czuła, że finał blisko. Światło łapie ją jak kadr z filmu — ona wie, że gra główną rolę. 🎬🔥 Pierwsza fotka, Choinka Boczna 🤣 Rhino - White Rhino (lewy tył)– po korekcie szczytów – klasa. Każdy top równo, każdy centymetr pracuje. Dostał pełny pakiet, zero oszczędzania: Grow, Bloom, Top Max, Heaven, Root Juice, CalMag. Buduje ciężko, jak czołg z doświadczeniem. Luna - White Widow (prawy przód)– stabilność i wdzięk. Delikatna, ale silna. Topy zbite, włoski gęste. Pachnie świeżo i czysto – jak poranek po deszczu. 🌙 Bulma -White Widow (prawy tył)– dalej stretchuje jak wariatka. Auto, które zapomniało, że jest auto. Rosła z własnym planem, jakby miała kontrakt z inną genetyką. Wygląda zdrowo, zielono, liście szerokie, fotka jak z plakatu. Phoenix – Rainbow Sheet mały namiot. Od tygodnia 12/12 , ten niby automat ... Buduje konstrukcję spokojnie, systematycznie. Łodygi grube, mocne, liście jak wachlarze – jakby miała w sobie coś z foto, coś z auto. 🔥 To ona wchodzi, gdy reszta kończy – nowy ogień w namiocie. --- 💧 Podlewanie (6L total): Grow: 0.75 ml/l (tylko Marvel) 1.25ml/l reszta Bloom: 2.5 ml/l Top Max: 2.5 ml/l Heaven: 2ml/l Root Juice: 1ml/l CalMag: 0.5ml/l --- 🌡️ Warunki: Temp: 24–25°C Wilgotność: 52–55% Cyrkulacja: pełna, z przodu i z boku – delikatny taniec liści pod 200W. Światło: 18/6 dla autosów, 12/12 dla Phoenixa. -
Przez kolober · Opublikowano
Nie całkowicie nie zjeżdżaj dopiero pod koniec uprawy a teraz minimalna ilość zostaw azotu i jak zjeżdżasz to dobrze 👍 -
Przez kolober · Opublikowano
Spokojnie to od wysokiej zawartości azotu raczej jest i zmniejsza o ⅓ dawkę grow i zobaczysz to po paru dniach czy jest inaczej. Ale wydaje mi się na 99% i jest to oznaka optymalnego karmienia i jak te końcówki zaczną brązowieć i zasychać to wtedy to będzie już przenawożenie 😉 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Dałem teraz tylko 50 procent zalecanej dawki. Przy następnym podlewaniu dam 25 procent. I zjeść do zera? Producent nawozu zaleca do końca. Ale wiadomo że chcą sprzedać produkt. Niskie te krzaczki. No ale oby dwie odmiany mają mieć finalnie 60 do 100 cm. Teraz sam im spokój do następnego podlewania.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts