Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Vito masz racje ale tez możemy coś próbować zmienić...zaczynając od najbliższego otoczenia tylko ciężko ujawniać się z czymś za co mozna siedzieć...pdr

• Replies 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Po pierwsze kaczor nie zawetuje ustawy której nie ma iiiiiiii nie będzie bardzo długo. A wiecie dlaczego, ponieważ polityk( lider partii) który chce osiągnąć swój cel musi być pierdolonym populistom czyli robić to co chce większość a WI?KSZOŚĆ ma wpojone od dzieciaka, że narkotyki bo do tej grupy nalezy marihuana są złe, niszczą wszystko na swojej drodze. OStatni raz sie wypowiadam w tego typu temacie bo to nie ma sensu.

pi******ć tych zapchlonych demagogów, mnie polityka nie jara, w sensie uczestniczenia w niej. 20 lat wolności, poczekamy jeszcze 30 na prawdziwą wolność.

Opublikowano

a ja wysłałem maila z podziękowaniem dla redakcji "Przekroju" za obiektywne spojrzenie i oderwanie się od reszty brukowców, które "mydlą" ludziom oczy. Myślę, że po pozytywnych komentarzach takich artykułów będzie częściej wspominany temat legalizacji marihuany.

Opublikowano

aha...Shocke którym daje się, że pomogłeś :D ... Mam tego dosyć, u mnie w domu już chyba każdy przeczytał ten artykuł i nabierali pozytywnych myśli na temat trawki do czasu kiedy moja babcia przyniosła od lekarza gazetkę"Zdrowie dla każdego" w której pojechali ostro po trawce. I wszyscy wierzą raczej gazetce od lekarza....jak będzie w internecie ten numer to prześlę link...

Opublikowano

Ja gdy zobaczyłem nagłówek 'Zalegalizujmy Marihuanę' od razu postanowiłem kupić ten numer :D Mimo to, że nie jestem fanem gazet 8)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki że odświeżam stary temat ale dopiero teraz go obczaiłem. Ogólnie pozytyw, powoli coś idzie do przodu. Według mnie mogli wspomnieć coś o Marszu Miliona Blantów bo sporo ludu nie wie że takie coś wogóle istnieje. I jeszcze że gandzia nie alienuje ludzi, jesteśmy na tyle świadomi że walczymy o swoje prawa( widział ktoś marsz wolnej kokainy???) :D Jesteśmy poprostu wesołymi normalnymi ludźmi :peace:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Chyba pierwszy tak obiektywny i prawdomowny artykuł w polskiej prasie i mam nadzieję, że nie ostatni. W końcu coś się ruszyło!!! pozdro :buch:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+