-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Hmm siatka po to aby się nie przewracały? Kupię to gdzieś w ogrodniczym czy nie bardzo? Z jakiego materiału ma być to może sam uplotę. Jakieś szczegóły odnośnie tego? Co do nawożenia to kalkulator advanced nutries wskazuje aby przez cały okres kwitnienia niezależnie ile tam tygodni ustawię w fazie kwitnienia dawać Grow 20 ml, Micro 20 ml, Bloom 20 ml, od drugiego tygodnia big bud 10 ml a na dwa tygodnie przed końcem dać zamiast niego over drive 10 ml, od trzeciego tygodnia b-52 10ml, Bud Candy od pierwszego 10 ml. Ostatni tydzien bez nawozów i ten flush dawać ale zwykłą wodą też będzie? Jest to drogi bajerek jest jak na jedno użycie 😛 Swoją drogą ten flush to się robi, że codziennie podlewanie wodą? -
Przez kolober · Opublikowano
To zależy który to jest dzień na flo i czy dalej mocno się rozrasta. A tak w ogóle to wiesz do którego momentu robić lst? Bo jeżeli wyrównałeś szczyty to dalej nie musisz poprawiać treningu. Tu chodzi o to żeby wyrównać główny szczyt z bocznymi odrostami i wtedy roślina zaczyna traktować wszystkie jednakowo 👍 -
Przez krycha13 · Opublikowano
Siatkę to jestem w stanie zrobić bez problemowo. Tylko czy teraz to już nie za późno? -
Przez kolober · Opublikowano
Siema i teraz nic nie robi więcej karm dawaj im suplementy jak masz kurwa zapomniałem czym je karmisz ale jak masz to daj im algi calmagu i niech rosną,💪👍👏i teraz zmniejszają powoli w dawkę grow i i zostań tak na 1/4dawki i micro zostaw i dawaj już Bloom i 🔥. Pozdrawiam I szkoda że siatki nie założyłeś wcześniej -
Przez KushSensei · Opublikowano
No dobra nawozy dziś dostały ulepszone, czyli poza standardem Grow Micro Bloom dostały też big bud oraz bud candy oraz b-52. Zrobiłęm coś strasznego zestrzygłem to do gołego zostawiajac niemal same topy 😄 Prześwit się zrobił mocniej. Zrobiłem to bo zauważyłęm, że kwitnienie zaczeło się z dołu. Zmęczony byłem i tak sobie skrobałem przez jakieś 2 godzinki 😛 Złamałem jedną gałązkę przypadkiem z topkiem małą 😞 A druga co na zdjęciu widać przy obcinaniu pękła i zrobiła się dziura w miejscu gdzie wychodziła łodyga, czytając odpowiedzi zakleiłem taśmą izolacyjną 😐 Lampa wisi od dziś już na maksymalnym podciągnięciu, mogę jeszcze na samych drucikach podnieść w razie czego. Okej czas na zdjęcia. Odpady:
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts