-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siema 👊 co do wody to tylko przez destylarnię lub filtr odwróconej osmozy zabijesz EC. Sam teraz zamawiałem filtr odwróconej osmozy bo moja wodą w kranie na 800ec. A jak będziesz walić kranową to będzie ci się kamień zbierał i tak zwany film czyli śluz bakteryjny będzie ci się zbierał. Ja tak lałem na początku ale co dwa tygodnie musiałem czyścić octem nawilżacz. -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Ty stary dosłownie kurwa brałem zwykłą wodę z kranu i napierdalałem do nawilżacza. Ale na razie nic się nie dzieje a wiec działa bo to krótko. Ty jako Grover podaj mi jakieś możliwości destylowania wody albo użycia właśnie EC 0 0. ? Dzisiaj o tym poczytam i to wprowadzę dzięki że mi powiedziałeś że to ultradźwiękowy a ty ja to napisałem do sztucznej inteligencji i ona też powiedziała że to ultradźwiękowy. Te w tym boksie są już od dwóch trzech dni. Trochę się wyciągnęły mam lampy LED w jednym boksie w tym boksie mam hps i ponoć pod hps-em się wyciągają więc to zrozumiałem obniżyłem ewentualnie lampę dodałem wiatrak tak żeby temperaturę spróbować zbić. filtr węglowy działa cały czas żeby filtrował powietrze zaciągał powietrze z zewnątrz świeże z dwutlenkiem węgla tak żeby tlen wiadomo wydostał się bo rośliny produkują tlen. -
Przez youngrover · Opublikowano
Update! Dzień 22. Czołem brygada! Panny rosną jak pojebane, wczoraj dostały 250ml wody z fulvic 2ml, grow 1ml, seaweed 5ml, kilka dni temu w między czasie dostały jeszcze 100ml czystej wody. Dzisiaj zostały położone na glebe, zwiększyłem moc lampy na 50%, wysokość 50cm. Temperatura w namiocie 28st, wilgotność 70%. Gelato LSD po przesadzeniu delikatnie podupadła i było widać różnice względem reszty, ale od wczoraj dużo nadrobiła. Pozdro IMG_0949.MOV -
Przez miro93 · Opublikowano
Jak duża jest różnica w plonach? Bo szczerze mówiąc od początku mam dylemat czy zamawiać wszystko pod tego boxa czy lepiej dołożyć kilka stówek i mieć gotowy zestaw.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts