Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Panowie, posadziłęm 4 DRki na małej miejscówce w lesie.

I teraz pytanie, czy rosliny bedą sie prawidłowo rozwijać gdy pada na nie światło od 11-16 a reszte czasu to tak pośrednio, niskie drzewka zasłaniają i są czesciowo oświetlone przez rozczepione światło. ? :)

Opublikowano

6 godzin swiatła zazwyczaj wystarczy,, ale lepiej jakbys znalazł bardziej oswietlona miejscowke... ewentualnie ponaginaj te drzewka zeby swiatla nie zaslanialy. :peace:

Opublikowano

jeszcze jednak mam pare pytan :P ziemia uniwersalna Kwiatowa tak ? z ph od 5.5-6.5 ( bedzie pisac na worku ile ma PH ? )a i ten biohumus to uniwersalny kupic ? a ten nawoz Plankton K. to sa jaies jego odmiany ? czy tylko jeden ? :wink: :peace:

Opublikowano

Dzieki ModY :) a kiełki moge odrazu na spota sadzic czy lepiej nie ?. ogolnie to nie mam gdzie zabardzo ich trzymac w domu;/ wiem ze lepiej by bylo aby w domu delikatnie podrosły, ale sytuacja mi na to nie pozwala. :peace:

Opublikowano

Witam w tym tygodni zamierzam wysadzać moje planty i mam takie pytanka:

1 Czy zwracać uwagę na fazy księzyca a jeśli tak to kiedy będzie ta odpowiednia faza:D?

2 Mam White Russian AK i Easy Sativie.Jakie nawozy uzywać na te roślinki i w jakich fazach rozwoju roślinki?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+