-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Jest to crazy Orange z waszego seedbanku. Dla leniwych😆 Namiot 75x75 Sysysm vivosun 2 x100 Watt Aerolight SE Wentylator z filtrem węglowy zesch 4 W mieszaki vivosun Nawozy biobizz Ziemia biobizz Trening. Ta akurat jedna z 4 sztuk miala robiony LST z poprawianiem pod koniec strechu. Pierwszy raz mi wszyscy wysokie dziewczyny, znaczy oprócz Watermelona ktory na 30 cm. Jego zdiecia tez sa tutaj w pojedynczych zdieciach Mam tam jeszcze drugiego orange ktory cos sie zwiesił i dopiero teraz zaczol kwitnąć, kiedy reszta juz konczy🙄🙄. No i na razie najwyzsza panna, tez jedt w zdieciach, to Blue cookies(THC-THC) Ma okolo 90 cm To zdiecie troche starsze bo ciezko mi robic zdiecia z całego namiotu, ciasno tam mam między szafa 😊 -
Kończą cykl i sie wyjadaja, fiolety dziwne o tej porze roku ale widocznie genetyka. Patrz trichomy. 10-15% bursztynu, chociaż ja zbieram 5% vo wole bardziej energy -
Pani na dworze najprawdopodobniej White Widow feminizowana mnie przerosła a mam 1,84m wzrostu. A jeszce miesiąc do ekwinokcjum 🙄🙄 Jak wrócę z urlopu to zrobie zdiecie z miarką -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
No powiem ci że dzisiaj w Berlinie też ponad 40stopni ale tylko dzisiaj na szczęście. A ty Hiszpania? -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Pogoda śliczna ale na outdoor 🤣,matka natura wie co robi.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts