Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

Taki oto początek, cały jako herezja - na parapecie, bez sztucznego światła póki co, ziemia z ogrodu, jako nawóz biohumus - dla Was to będzie na pewno obraza podejścia do uprawy, bo to typowo dla zabawy, ale kiedyś w ten sposób coś mi tam wyrosło 🙂

Od początku ciekawie, bo liścienie są zrośnięte, więc ciekaw jestem, co z tego wyjdzie 🙂 Za dobre porady będę wdzięczny, za krytykę się nie obrażę 🙂

MVIMG_20260521_052421.jpg

MVIMG_20260521_052435.jpg

Opublikowano
18 minut temu, Macky napisał(a):

Domyślam się że nie badałeś pH? Obstawiam że jest złe bo roślinki się wykręcają. Ziemia z ogródka to raczej szału nie daje dla tych roślinek.

Pierwsza rzecz do poprawy przy następnym podejściu, bo faktycznie, nie mierzyłem. Jakiś prosty miernik pH wystarczy? 

Wykręcenie może też być spowodowane tym, że czubek wzrostu idzie bokiem z powodu tych zrośniętych liścieni - chociaż nie będę się upierał przy tej teorii 😄

Opublikowano
35 minut temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Panowie przecież to jest jedna roślinką i już widać że będzie mutant 😅 a mierników tanich nie polecam. Kup lepiej normalna za grosze albo biobizz Light Mix 20l kosztuje coś koło 25zł albo 7e.

Odnotowałem, przy następnej próbie zaopatrzę się w takie podłoże 🙂

Mam szczęście do nietypowych roślinek, egzotyki jak mam różnorakie, to też się trafiają cudaki 😛

• Haha 1