Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

Siemka właśnie zaczynam swoją przygodę z roślinkami 

Zakupiłem Growboxika 100x100x200cm

image.png.dc2dcd37dbb31d729960722d8b513527.png
Zamówiłem już nasionka podobno dla początkujących a dokładnie to Critical + 2.0 AUTO

ziemię mam Biobizz light mix

Wiec teraz czekam aż przyjdą mi nasionka i zaczynam zabawę jak możecie doradźcie mi czy warto kupić do tej ziemi włókna kokosa aby pomieszać z ziemią 
oraz czy kupować nawóz a może nie ? 

Chciałbym abyście mi pomagali przy moim pierwszym razie
Będę wdzięczny za każdą pomoc 😄 
Oczywiście wszystkie fotorelacje będę udostępniać a jak się uda to się przyda dla kolejnych amatorów jak ja 😄 

Opublikowano

Tak dla ścisłości żebyś wiedział. Odmiana Critical +2.0 auto była produkowana przez firmę dinafem. Ten seedbank został zamknięty w roku 2020, info: https://ufoseeds.com/nalot-na-dinafem-czy-to-koniec-branzy-nasion-marihuany/ i od tamtej pory to co jest na Polski rynku, to tylko skopiowana nazwa tej odmiany. Faktycznie polskie sklepy wysyłają "jakieś nasiona pod tą nazwą". Swoją drogą polskie sklepy to mistrzowie w tej dziedzinie, kopiują masowo nazwy odmian i coś tam wysyłają. Polecam również poczytać temat:

Coś ci tam wyrośnie ale nie licz na to że będzie to Critical +2.0, bardziej będzie to coś co sprzedawca przepakował do swojego opakowania z napisem Critical +2.0.