Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano
16 minut temu, Eolenis napisał(a):

Wiesz to mozesz kwasem podlewac równie dobrze 🤣🤣. Moze zależy jaka mas wode... bo z ph 8 raczej mikrorgsnizmy nie zbija do 6.

Wiesz co te nawozy jak podajesz to same zbiją już pH z resztą podobnie macie chyba w biobizzie 🤔 i ogólnie z tego co wyczytałem i wysłuchałem to mikroorganizmy mają pod górę dopiero przy 9ph.

Opublikowano
26 minut temu, EndriuBp napisał(a):

A Ty przestań udawać Growera 😉 a jak korzystasz z GPT, to zacznij rozumieć jego odpowiedzi. 

Świat się nie kreci tylko wokół Ciebie , a wiedzę należy sprawdzać i weryfikować. Na podstawie Twoich postów mamy sporą rozbieżność w tematyce, historii i korzystaniu z AI .

Szczurek , nie ma jednej racji i prawdy na temat nawozów, ale jest główna zasada za każdym razem. Marka nawozów nigdy nie dorówna umiejętnością ich korzystania. 

Dla przykładu Biobizz są mega trudne do spalenia korzeni, ale najlepszym się udaje. Zobacz zdjęcia Bez Przypału, na Biobizz (chyba, popraw mnie 😉 ) . Ja głupio wierząc GPT dawałem 10% nawozów przez 45 dni około , a rośliny i tak dały plony. 

Hehehe żenada 🤣 🤣 🤣 🤣 r

Opublikowano
Teraz, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Wiesz co te nawozy jak podajesz to same zbiją już pH z resztą podobnie macie chyba w biobizzie 🤔 i ogólnie z tego co wyczytałem i wysłuchałem to mikroorganizmy mają pod górę dopiero przy 9ph.

I w końcu zaczynamy rozmawiać wspólnym językiem . 

Z tego co czytałeś i słuchałeś , ale to nie jest wyznacznikiem i nakłanianiem ludzi do swoich , do tego nie sprawdzonych racji. Sprawdzenie i siebie, to nie sprawdzenie wśród miliona osób. 

Nikt Tobie racji nie zabiera, ale pewność siebie i opinie anty przez laika jak każdy z nas, to trochę są nazbyt wygórowane oczekiwania . 

Opublikowano
3 minuty temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Hehehe żenada 🤣 🤣 🤣 🤣 r

Odpowiedź godna uwagi. Pisze na temat, Ty zaś bujasz w obłokach.

Przeczytaj 2 poprzednie strony, może jakieś PW z wakacji i to co każdemu pisałeś . Przeanalizuj wypowiedzi i Twoje własne słowa z tymi, które tu zarzucasz. 

Następnym razem jak masz coś do mojej relacji i hodowli, napisz w konkretnym temacie. Póki co , szkoda mi czasu na Twoje porażki . Postów 1600, relacji kilkanaście i sukcesów 2-3 ? 

Pewnie zmieniłeś sposób podlewania , nie same nawozy ... Ale przyznaję Ci miano forumowego Jajcarza. No tyle hermy w ciągu 10 miesięcy forum nie widziało . 

Opublikowano
4 minuty temu, EndriuBp napisał(a):

Odpowiedź godna uwagi. Pisze na temat, Ty zaś bujasz w obłokach.

Przeczytaj 2 poprzednie strony, może jakieś PW z wakacji i to co każdemu pisałeś . Przeanalizuj wypowiedzi i Twoje własne słowa z tymi, które tu zarzucasz. 

Następnym razem jak masz coś do mojej relacji i hodowli, napisz w konkretnym temacie. Póki co , szkoda mi czasu na Twoje porażki . Postów 1600, relacji kilkanaście i sukcesów 2-3 ? 

Pewnie zmieniłeś sposób podlewania , nie same nawozy ... Ale przyznaję Ci miano forumowego Jajcarza. No tyle hermy w ciągu 10 miesięcy forum nie widziało . 

Chłopie ja ci napisałem że mi to lata co ty sobie tam ubzdurałeś tak że pisz sobie co tam chcesz. Nawet nie jestem godny żebym czytał te wypociny. Trak że życzę powodzenia w uprawach i trzymaj się cieplutko 😅 🤣 🤣 

Opublikowano
1 minutę temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Chłopie ja ci napisałem że mi to lata co ty sobie tam ubzdurałeś tak że pisz sobie co tam chcesz. Nawet nie jestem godny żebym czytał te wypociny. Trak że życzę powodzenia w uprawach i trzymaj się cieplutko 😅 🤣 🤣 

Boli Cię to , że ludzie się na Tobie poznali. Wpierw tworzysz alternatywę forum na Whatsapp, aby gadać i pomagać, co było ewidentną konkurencją, a następnie wyzywasz 3 z 5 członków Twojej mega grupy. Może zrzuć maskę i zacznij pisać prawdę.

Jak widać Twoje teorie się nie sprawdzają, Twoje rady są do bani , a Ty sam uważasz się za wszechwiedzącego z rocznym doświadczeniem. Teraz to Ty jesteś załosny.