-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 i nie wiem czy się nie mylę ale te dwie ultimate wyglądają jak by trochę się wyjadały i teraz nie wie m od czego🤔 kombinujesz z coś z pH? -
Siemasz 👊 to że liście się trochę powykrecaly to nic się nie dzieje i często jest tak że liścienie czy też pierwsze liście są poskręcane i jakieś dziwne. I są dwa sposoby modlenia się roślinek czyli pozytywnie i negatywne. A u ciebie jest akurat to pozytywne i ona ustawiła się tak bo pasuje jej środowisko i chce łapać jak najwięcej światła. Jakby stały prawie że pionowo to wtedy możesz myśleć że mają mało światła a do tego łodygi robią się cieniutkie i długie od wyciągania się 😉 a u ciebie jest się👍. Ja bym tylko temperaturę podniósł minimum na 26° bo lepsza fotosynteza się robi. A tak cierpliwość -
Mordeczko to zwykle klipsy do odginania odrostów 😉 i są lepsze bo regulowane. Możesz kąt zgięcia sam ustawić.👍👊 VID_20260211_105057.mp4 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Każdy z nas to przerabiał jak zaczynał 😂 Po kilka godzin przy boxie, sprawdzanie, pilnowanie haha "a może to" "a może jeszcze to" 😂😂😂 Daj naturze działać samej.. Dostarcz światło, odpowiednią ilość wody.. wilgotność i wiatrak.. I zobaczysz jak magia tworzy się sama 😉👊 -
Przez ElElDee · Opublikowano
Wiem wiem jak to z nadgorliwoscia hahaha, ale czlowiek chce zadbac jak najlepiej i tak to wychodzi. Aktualnie nic nie podlewam, bo ziemia trzyma sie wilgotna, pytam od razu na przyszlosc za czym zagladac a co sie nie nadaje.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts