Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano
3 godziny temu, ElElDee napisał(a):

Aplikacja, mam ustawione zeby sie sama wlaczala i wylaczala. 

Co to sie moglo stac, ze sie Cake tak pokrecil? Mi sie wydaje czy dostaly za duzo wody ze spryskiwacza? Aktualna temperatura 24.8, 70% czyli VPD na 0,95. Wieczorem bylo normalnie, rano wstalem i jakies takie powykrecane, mozliwe przez to, ze sie zacial nawilzacz i rano zobaczylem, ze cala noc chodzil? Wilognosc nie byla jakas duza, bo okolo 70 tylko, ze temperatura w nocy spadla do 22. 
Dziwi mnie tez, ze ma liscie zlozone na modlitwe, czyli tak jakby brakowalo jej swiatla, a byla skrecona lodyga w bok, tak jakby od swiatla uciekala. Lampa ustawiona na 30% i delikatnie obnizona. 

pap3.jpg

pap2.jpg

pap1.jpg

Siemasz 👊 to że liście się trochę powykrecaly to nic się nie dzieje i często jest tak że liścienie czy też pierwsze liście są poskręcane i jakieś dziwne. I są dwa sposoby modlenia się roślinek czyli pozytywnie i negatywne. A u ciebie jest akurat to pozytywne i ona ustawiła się tak bo pasuje jej środowisko i chce łapać jak najwięcej światła. Jakby stały prawie że pionowo to wtedy możesz myśleć że mają mało światła a do tego łodygi robią się cieniutkie i długie od wyciągania się 😉 a u ciebie jest się👍. Ja bym tylko temperaturę podniósł minimum na 26° bo lepsza fotosynteza się robi. A tak cierpliwość