Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Witam rośliny mi się przelały jednak , sprawdzałem dość głęboko koło głównego korzenia no i jednak jest wilgotne i chłodne przyrost wydaje się być jakiś delikatny ale nie wiele ….. wilgotność trzymam 68-67% tmp 25 stopni dzień noc 20-21 dźwignąłem moc na 90% i podniosłem na ok 53cm żeby podbić ciut jeszcze tmp ale myślę że to nie od temperatury lecz przelanie, chuj wie jak podlewać te habazie 😂  dzisiaj dzien 30 ta mniejsza jeszcze nie puściła pistili …. 

IMG_5774.jpeg

IMG_5775.jpeg

Edytowane przez Mlody
Opublikowano

Na tym etapie utrzymuj wilgotność max 55 % chociaż ja bym oscylował w 50%.

Powyżej 60% trzymam dla siewek i młodziutkich sadzonek bo pobierają przez liście wodę, a mają słabo rozwinięte korzenie.

Ty masz bardzo dużą wilgotność i jeszcze podlewasz a ziemia paruje i oddaję - wtedy szybko można przelać..

Start jest najważniejszy bo od niego zależy ile będzie na końcu 🙂👌

Temperatura 25-26 st będzie idealną 🙂👌

Opublikowano (edytowane)

Nie za niska taką wilgotność ? Z pierwszą uprawa nie było tyle problemu co z tym kurwa lepiej chyba kupic po 5 temat jak sie wkurwiac z tym i na końcu i tak chuja będzie 

Edytowane przez Mlody
Opublikowano (edytowane)

Doniczka jak biorę w 4 palce jest jeszcze ciężka nie niewiadomo jak ale czuć jeszcze ciężar poczekam do jutra i obejrzę koło korzenia czy się zmniejszyła wilgoć 

Edytowane przez Mlody
Opublikowano

Konopia lepiej wytrzyma bez wody niż z nadmiarem..

Od nadmiaru gniją korzenie i umiera..

Jak nawet o dzień lub dwa przesuszysz to będziesz widział po liściach i podlejesz..

A wilgotność i temperatura tak jak Ci napisałem i resztę robi natura.

Pomyśl nad Root Boosterem, zajebisty na rozwój korzeni. Przy ostatniej uprawie wyszły mi korzenie z 11L aż na 30 cm i przy ścince jak wyjąłem to cała bryła była ukorzeniona..

Na spokojnie i samo pójdzie. Konopia to chwast, poradzi sobie.

Opublikowano (edytowane)

Nie podlewam narazie , kolober pisał żeby do stretchu minimum 65% trzymać  wilgotności i narazie nie będę obniżał , bo dodatkowy stres dostanie i jeszcze bardziej się zablokuje , jutro obejrzę czy donica lżejsza i podleje dopiero chyba po jutrze bo tak jak mówisz lepiej przesuszyć jak przelać . Tmp mam nawet 26 stopni przy donicy wiec to nie warunki raczej zawiniły tylko jebane przelanie 

Edytowane przez Mlody