Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Cześć, dopiero co trafilem na to forum wiec jesli temat juz byl to z gory przepraszam.

Znaczna część swojego zycia paliłem weed - głównie dla fazki w wolnym czasie (konsola lub jakis film + gastro i odmozdzenie). Nie wnikajac w szczegoly, podjalem decyzje ze nie chce juz palic/vapowac. Kilka msc temu znajomy polecił mi szota konopnego 2320mg (nie podaje dokładnej nazwy żeby nie było że to reklama, po ilości mg myślę że kto wie ten wie o którego chodzi). Produkt super, dokładnie taka faza jakiej szukałem. Problem w tym że od pewnego czasu bardzo ciężko jest go kupić, wszystkie strony z których do tej pory korzystałem maja puste magazyny. Czy macie może do polecenia sprawdzone szoty/olejki które pozwalają poczuc tzw "czapę"? Jest tego mnóstwo jednak zamiast osobiscie testować produkt po produkcie chciałbym zasięgnąć opini od kogos kto zna temat.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Wiesz ja staram się nie jeść produktów które są przetworzone. A shot to tak naprawdę coś konopnego bardzo przetworzonego w którym nie wiadomo co jest i w dodatku ryje ci banię. Czy to zdrowe raczej NIE. Ludzie za bardzo ufają sprzedawcą co wymyślają syf żeby się tylko na czymś dorobić. Dobrze że tych shotów i innych syfów nie można dostać i jak dla mnie mogą je nawet zakazać a ludzie będą bardziej zdrowsi.

Konopie są palone przez ludzi od tysięcy lat a jak tobie to nie wystarczy.... to ja nie pomogę.