Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

O kurde to straszne maluchy z nich jak one mają 36 dzień już powinny kwitnąć i się kwiaty powoli zaczynać zawiązywać 

Ile wody im dawałeś ? Bo one takie nie powinny być pewnie je przelałeś 

• Thanks 1
Opublikowano

Powiem ci tak ja na twoim miejscu bym je usunął i zaczął na nowo bo masz straszne mikrusy popatrz na innych relacje i zobaczysz że z twoimi coś nie tak ja takie miałem w 10-14 dniu a ty masz 36 dzień i tak wyglądają ale oczywiście zrobisz co uważasz za słuszne dla mnie szkoda prądu

Opublikowano

Mam lampę 600 W i jak lecę na 115 % to gorąco w gronie rumie  i musze podlewać codziennie 2 razy plus zraszanie bo tak to by popiół został nic więcej...

Mam delatacje w donicy to za dużo wody nie ma bo spływa prawie wszystko ...

Ale właśnie to mi się stało po pierwszym dolistnym Plagron universal Vita Race ale...

Już się klaruje , na outdoor miałem to samo ale na koniec czyli przed zbiorami wszystko już było ok..

Masz rację za dużo wody bo teraz już się dobrze czuje  po lekkiej przerwie w podlewaniu ,dam jej trochę mniej wody do ziemi i zostanę tylko z dolistną woda czyli zraszaniem bo trochę ją przelałem hehe dzieki

Chyba skutek uboczny pierwszego nawozu dolistnego bo już prawie znikło .Elo

Opublikowano

Może tak jest nie wiem co ty z nimi robiłeś i tak dalej wiem że roślin przez pierwsze 2 tyg nie nawozimy tylko root booster jakiś sam i wystarczy 

postaraj się trzymać im 26stopni i 60-70% rh tak najlepiej rosną 

życzę ci powodzenia dużych plonów ale patrząc na Twoje rośliny to szkoda czasu lepiej zacząć na nowo posadzic je od razu w docelowych donicach np11l i będzie petarda tutaj każdy ci pomoże i powie to co mówię ja ze je to lepiej wyrzucić i zacząć nowe pozdro i miłego 👊😁

Opublikowano (edytowane)

Jest spoko potrzebuje chronica bo mam lekkie CFS zespół chronicznego zmęczenia 

Twoja to na Cannabis Cup Poland xD

Hehe Good Blees

Edytowane przez Marcel852
  • Thanks 1