-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
Szkoda gadać. Ja to się miało udać jak taki Rysiek się tym zajmuje. Przemo Zawadzki od lat wypruwa sobie flaki żeby coś w końcu się u nas zmieniło. I nic z tego nie wychodzi a jak już coś pozornie zaczyna się dziać to upierdalają wszystko i sprawa wraca do początku. Poza tym Polak Polaka podpierdoli jak tylko będzie okazja, psy gończe węszą. Mój kolega nikomu nic nie mówił miał sobie na własny użytek namiot. Jedyna opcja to chyba przypał przy zamawianiu pestek bo innej opcji nie ma. pozdro ✌️🙌😶🌫️💨 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Zdarza się najlepszym 😂 -
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
Ja też myślałem że melatonina działa jak lekki lek nasenny i też nic. Ale jak zacząłem palić indice to niebo a ziemia. dobrze robiło mi 5-HTP ale też już nie suplementuje. a wzór recepty wrzuciłem nie dla tego że ktoś może porabiać czy coś, ale często lekarz nie wie ja wypisać na konkretną odmianę 😉 🤜🤛 -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
@kolober super dzięki , myślisz że ta co potrzebuje jeszcze trochę do piątku będzie też gotowa ? -
Przez kolober · Opublikowano
Dokładnie tak jak piszesz👍 i ja też jestem tego przykładem bo w jednym namiocie mam po pięć krzaków i jeżeli nie to idź w koło siebie szumu to śmiało możesz sobie uprawiać ile chcesz. Bo tu w Niemczech sąsiad sąsiadowi prz z okno nie patrzy,a nawet jak przez przypadek coś zobaczą a ty i w robisz im syfu to jeszcze będą ci kibicować. Ja jak chodzę do swojego lekarza to on nie wypuści mnie z gabinetu dopuki nie pokaże mi dzieci i nie wyjaśnię ci do czego i w jakiej fazie jest. A rozmowa zaczęła się jak zobaczył czapeczkę z logo THC-THC 😉 😁 I mało tego jak robiłem ścinkę to dałem mu tak od siebie ze trzy gięty Skywalkera i przy ostatniej wizycie rozwalił mi głowę bo mówi że rozważa zakupienie zestawu do uprawy ale prosi mnie że jak już przekona żonę to żebym mu pomógł ze sprzętem i początkiem w uprawie, czyli dobór nawozów i tak dalej. Zaznaczam mój lekarz ma około 50 lat. Kiedy to będzie u nas? Bo zobaczcie na komisję do depenalizacji przecież Rysiek to tak wali w pięć że masakra. Juz przecież wyjechał z projektu ustawy jeden krzak. I to wszystko będzie przecież przeczyć samo sobie. Bo nabywać nie ma gdzie ,przywozić z innych krajów to przemyt😅 ale jest zajebiście przecież bo niedzieli mogli posiadać do 15g. I to też nie tak że będziemy mogli tylko nie będziemy za to karani.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts