Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Siemka, powodzenia 😁

11 godzin temu, kolober napisał(a):

To było forum marihuanaforum.pl ale tam jakiś dziwnie było jakaś taka konkurencja,tak zawiść nale to pod koniec jak zaczęli ludzie odchodzić z powodu afery że słabym zabezpieczeniem danych i tak dalej. Ale to już historia tylko szkoda bo było tam parę spoko ludzi z naprawdę potężną wiedzą. Postaram się z nimi skatalogować i ściągnąć i h tutaj ale nie będzie łatwo. Nie kumpel bo wbb czy leydi by się tu przydali albo dr.grin 😅 muszę napisać do nich i się zobaczy😉👍

Też tam właśnie byłem 😁

Opublikowano

Dokładnie to właściciel domeny marihuanaforum.pl jej nie opłacił na czas i automatyczny system portalu z domenami AfterMarket ją przechwycił. Tam też ten portal zrobił aukcję. To że ona była tam na aukcji to ja się dowiedziałem tutaj na forum i dałem cynk dla thc-thc, który przystąpił do aukcji i ją wygrał. Teraz jest tam blog konopny i link zarówno do forum trawka jaki i sklepu thc-thc.

Pilnowanie takich spraw jak przedłużenie domen to świętość a jak ktoś nie potrafi tego pilnować to musi ponieść tego konsekwencje bo automatyczne systemy przechwytujące domeny robią to w sekundy po jej wygaśnięciu.

• Upvote 1
Opublikowano

Dokładnie i to przecież ja powiedziałem że ta witryna jest do kupienia bo chociaż THC-THC trzyma fason i poziom 😉 i dokładnie jak ktoś nie potrafi pilnować takich rzeczy to jego problem. A poza tym jak chłopaki by tego nie przechwycili to wątpię żeby ktoś to lepiej prowadził 💪👍

Opublikowano

Z tego co pamiętam to napisałeś o tej domenie na czacie forumowym. Ja wszystkich z tamtego forum zapraszam tutaj. Mamy dobry mocny dedykowany serwer i forum trawka na pewno nie wygaśnie.