Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Canopy 20 Bakerstreet Hindu Kush

Canopy 20% Bakerstreet

Od mniej więcej 2017 (od kiedy medyczna gania weszła do aptek) nie kupuje palenia z ulicy. Nawet nie ma sensu jeździć do Czech żeby zebrać przypał…a cena jest podobna.

IMG_1247.thumb.jpeg.74f92ab561616aba013e91f0e6067f23.jpeg

Porządne apteki takie jak np Premium Lek w Katowicach od Konopnego Farmaceuty są jak solidne kofiki.

Jack Haze Red No2 👇

IMG_1246.thumb.jpeg.7125047e491f96e02a022b22b77c323c.jpeg

Odmian do wyboru do koloru. 
Jakie są Wasze ulubione odmiany ?

OG Deluxe 👇

IMG_1244.thumb.jpeg.6485aa2e9c94654839328d66095083e9.jpeg

moje top 3 to RedNo2, Bakerstreet i już niedostępny OG Deluxe od Spectrum. 

Macie swoje top topy z apteki ? 😶‍🌫️😎😮‍💨

Opublikowano

Tutaj na tym forum są osoby które raczej rzadko kupują drogą marihuanę z aptek, chyba że w nagłych wypadkach. Własna uprawa wychodzi dużo taniej. A te forum jest poświęcone pomaganiu we własnych uprawach.

Jak najbardziej jestem za tym żeby tutaj pisać o różnych odmianach z aptek, bo sam jestem ciekaw co tam teraz lecie na topie. Jak już piszesz o różnych suszach z aptek, to fajnie by było jak byś coś o nich więcej napisał.... pochodzenie, kto i gdzie je produkuje itp.

• Like 1
Opublikowano

Generalnie czy drogie ? Ceny na promocjach wychodzą nawet koło 25 zł za gram. 
odmiany porównywalne z cali z tym że bez PGR w jakość top shelf kosztują 54 zł przy 10g więc umówmy się…

z tego co słyszałem to 40 zł za sztukę niewiadomo czego to teraz normalna cena. 
miesiąc temu zawinęli mi kumpla który miał 3 rośliny w szafie. Wjebali go od razu na dołek dozor i przypał wszędzie - sąsiedzi, rodzina, praca. 
więc jeśli chodzi o mnie to uważam że lepiej jest kupić sobie palenie legalni z kwitami, z pewnego źródła przebadane (zanim trafi do apteki przechodzi rygorystyczne testy).

od czasu do czasu wrzucę tu raport z tego co akurat jest w aptekach. 
Peace 😶‍🌫️✌️

Opublikowano

Drogo w porównaniu do własnej uprawy. Ja tutaj nawet nie porównuję cen do marihuany z ulicy, bo kompletnie jej nie biorę pod uwagę że coś takiego można kupić z ulicy. Ścierwo z ulicy to najczęściej syntetyczny syf (konopie włókniste zaprawione syntetycznym THC), tego po prostu nie powinno się nawet nazywać marihuaną.

Co do przypału, to jak jesteś normalnym człowiekiem (praca, rodzina), nie dzwonisz po dilerach, nie obracasz się w dziwnym towarzystwie co handlują, wtedy przypał równa się zeru. W większości przypadków ludzie mają przypał przez to że się pochwalili koledze co mają w domu w namiocie.

Raporty o takich ziółkach z aptek były by fajną dawkę informacji :peace: