Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

cześć wszystkim, zaczynam temat głównie jakby mi sie coś miało spieprzyć i potrzebowałbym pomocy, naszło mnie ostatnio i stwierdziłem że puszcze sobie automata. coś tam sadziłem na outdoorze lata temu ale sporo zapomnialem.

nasionko - fast haze auto z thc-thc
ziemia - compo sana do roślin zielonych i palm
oświetlenie/wentylacja - FRGROW 130 W / chinol jakiś z wiatrakiem więc mi pasi
czas naświetlania - na razie 24/0, za pare tygodni 18/6 (prąd drogi w chu.. 😁)
box - szafa 50x80
doniczka 5l
nawozy - nic

podejście będzie bardzo luźne bez dopieszczania bo fortuny nie mam a czasu też niewiele. ziemia niby z jakimś nawozem wiec nie planuje na razie nic lać chyba że czegoś roślince braknie, chętnie przyjme sugestie. treningu sie obawiam, ma być szybka a jeszcze cos zepsuje, chociaż rozmyslam czy jednak nie przyciąć żeby mi nie poszło za wysoko.

pierwsze foty 2 dni temu, do dzbanka z wodą i na wate. szybko wyszla już po paru godzinach 🙂/ 29.10
image.png.8f5002d01bca03d726fbcd7d886823c6.png
image.thumb.png.5d401658b6df46d9f584eddb3d208216.png

a tu dzisiaj / 1.11
image.thumb.png.a8d472194a00dc044ee3301b5c128359.pngimage.jpg

image.png.225514d0a5a76721d901e1e118e594ca.png

Edytowane przez zielon
  • Upvote 1
Opublikowano

No zobaczymy co z tego wyjdzie. Compo sana do roslin zielonych i palm to jedyna marketowa ziemia którą dobrze wspominam. Fajnie w tym rosło. Mieszałem ją jeszcze z perlitem i włóknem kokosowym. Bez nawozów mogą być niedobory w późniejszym stadium rozwoju. 

Jak box masz 50x80 powierzchni to mogłeś dać znacznie większą doniczkę. Ile wysokości ma ten box?

Świeć cały czas 18/6.

Opublikowano

Siemasz🤝 80cm wysokości? To trochę mało i topping sam za bardzo nic ci nie da. Tym bardziej że to jest sativa i będzie się pięła do góry, dlatego radzę zrobić lepiej lst i to w brew pozorom jest mega proste 😉 👍 wystarczy delikatnie nagiąć młodą roślinkę która jest dość mocno elastyczna. A do tego jeszcze jak postawisz się chwilę i ją po ściskasz i i na to mówię pomemłasz w palcach to ona się wygnie w chińskie s 😉 polecam 👍