-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
No gdzie mordo w netto 5l kosztuje 1,64e w edece to samo ceny znam na pamięć 😉 bo nie raz kląłem pod nosem jak je targałem na samą górę 😅 ale później na kwitnieniu dawałem już pół na pół z kranówką bo wychodziło 400ec a w połowie dawałem nawet do 2,4-2,6 EC😉 I kurczę z tego co piszesz to faktycznie musi być tam ładnie i nie to co ten os...to Berlin 😅 Jeszcze zestaw butli został bo odstawiam tam sobie wodę na przynajmniej 48h -
I widzisz kumpel ja się do nikogo bez powodu nie czepiam a w recz robię wszystko żeby dobrze wam rosło. I tu masz prostu przykład bo pistle nie brązowieją od nawozów. One brązowieją od uszkodzeń takich właśnie jak dotyk nawet palców druga opcja to to że masz za suche powietrze ale wątpię żeby to było w twoim przypadku no i że starości w co też wątpię. Dlatego zostaje jedna opcja tak zwane uszkodzenie mechaniczne 😅 i powiem ci kumpel to pierwszy i ostatni raz ja nie chcę dla nikogo źle ale nie będę patrzał i stał z boku jak przez kogoś porady ktoś popełnia błędy i może zrobić krzywdę swoim rośliną. Bo jeżeli w tym momencie Szczurek podał by dodatkowy CalMag to mógłby spowolnić pobór fosforu i potasu w kluczowym momencie a wręcz mógłby go zablokować. A przez ingerencję w pH uśmiercić Mikrobiologie w glebie!!! I myślisz że to było by dobre? -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Trochę już jestem na tym forum Kolober nigdy nikomu źle nie doradził ale jeśli komuś coś tłumaczy a ta osoba dalej brnie w swoje no to niestety nie da się inaczej i uważam że jest to godna osoba zaufania w 100% chce dla każdego najlepiej ale jeśli ma się swoje teorie to lepiej zostawić to dla siebie niż ogłaszać je na forum i mówić złe dla społeczności która tutaj jest a szczególnie dla osób początkujących i nie mówię że każdy musi wiedzieć wszystko każdy popełnia błędy a po to jest forum żeby się dowiedzieć jakie te błędy się popełniło @kolober @BezPrzypaluPL @KushSensei -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
To też wrzuciłeś w AI? Jesteś arogancki i tyle. Nie mówię. Może masz jakieś doświadczenie {chociaż AI przez Ciebie przemawia} ale z takim podejściem tylko tworzył sobie wrogów. Nie musisz się ze mną zgadzać. To że nie używasz ph minus to twoja sprawa. Ale co grower to inna bajka. To Ty nie pojmujesz że ludzie używają ph minus i to działa. Co nie mówię że nie używając tego jest złe. Po prostu przedstawiłem Ci tabelkę pobierania pierwiastków przez roślinę w glebie a Ty się oburzyłeś i uniosłeś. W prywatnych wiadomościach naczytałem się i wystarczy. Jesteś toksyczny i tle ode mnie. -
I widzę że bardzo delikatni jesteście a myślę że tobie nie spodobało się to że się z tobą nie zgodziłem i dość brutalnie musiałem sprowadzić cię na ziemię 😅a że nie dałeś sie wyprowadzić z błędu i jeszcze mi piszesz że to ja się mylę no to sorry nie ze mną takie rzeczy📢😅.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts