Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Vivosun 120x120 Gorilla Melon - Biscotti Gelato - Papaya Sherbet - Lemon Mandarin

Recommended Posts

Opublikowano

Dobrała się do jedzonka 😉👍

I ja czasami też tak miałem że rośliny tak jakby już wiedziały że zbliża się czas spania i się składały i też nie mam pojęcia dlaczego tak się działo 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, kolober napisał(a):

Dobrała się do jedzonka 😉👍

I ja czasami też tak miałem że rośliny tak jakby już wiedziały że zbliża się czas spania i się składały i też nie mam pojęcia dlaczego tak się działo 

Bardzo możliwe że dobrała się do jedzonka. Chociaż podlałem je rano 😄 No ale lepiej późno niż wcale 😄

Opublikowano

Siemaneczko 🙂 Po 5 dniach postanowiłem zrobić trening scrog. Łamanie łodygi zrobiłem na 3 roślinach z czego na dwóch pojawiły się małe pęknięcia wzdłuż łodygi. Biscotti Gelato ładnie się ugięła. Gorilla Melon i Papaya Sherbet mają te małe pęknięcia i złapałem je taśmą. Lemon Mandarin była niska więc nic z nią nie robiłem. Siatkę zamontowałem na wysokości 20 cm. Zostawiłem lampy na razie na wysokości 60 cm by się rośliny trochę odbiły. Dałem dziś pełną też dawkę witaminek. Plagron 12ml alga grow. Po 4 ml pure zym, power roots, sugar royal. Oraz 3 ml calmag na 4l wody.

Jeżeli macie jakieś obiekcje to proszę pisać. Pierwszy raz robię taki trening także proszę o każdą uwagę.

Chciałem się też zapytać kiedy przełączyć światło 12/12? Gdzieś wyczytałem by siatka była wypełniona w 2/3.

Pozdrawiam buch z wami 🙂

1000030826.jpg

1000030827.jpg

1000030828.jpg

1000030832.jpg

1000030833.jpg

1000030831.jpg

1000030830.jpg

1000030829.jpg

Opublikowano

Część 👊 tak na przyszłość to tej taśmy nie musiałeś zakładać bo one świetnie sobie by poradziły bez nich to tak jak byś zrobił super cropping trochę 😉 to teraz staraj się wypełnić kazdetoczko jednym szczytem. I dopiero je przełączyć i ogólna zasada jest taka że przełączyć można jak wypełnisz 50% siatki. 👍

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, kolober napisał(a):

Część 👊 tak na przyszłość to tej taśmy nie musiałeś zakładać bo one świetnie sobie by poradziły bez nich to tak jak byś zrobił super cropping trochę 😉 to teraz staraj się wypełnić kazdetoczko jednym szczytem. I dopiero je przełączyć i ogólna zasada jest taka że przełączyć można jak wypełnisz 50% siatki. 👍

Oki dzieki Wielkie 😉