Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Vivosun 120x120 Gorilla Melon - Biscotti Gelato - Papaya Sherbet - Lemon Mandarin

Recommended Posts

Opublikowano
Godzinę temu, kolober napisał(a):

No do co² jeżeli nie masz zamkniętego systemu wentylacji to i tak można sobie te co² i kant dupy rozbić. I myślę że podniesienie ppfd do 1200 i koszty i ryzyko z tym związanie nie są wartę tego. A co do tego czujnika ppfd i co² to bardziej chodzi mi o to żeby z automatyzować wszystko. Czyli wpisuje ppfd 800 i temperature 26° wilgotność 55 i zauzmy VPD na poziomie 1,5kpa i on tak będzie sterować wszystkim żeby trzymać takie stabilne warunki i to jest dla mnie petarda sprawa👍

Oj ciezko jest to skalibrować nawet mając podajnik co2. Jestem zdania ze nie jest to warte. Tzn. Warte jest bo masz ziolo top of the top ale ciezko jest to osiągnąć 

Opublikowano

No dokładnie dlatego na razie co° odpuszczam😅😉 i skupiam się na innych rzeczach i teraz próbuje organiki i teraz zaczepem się interesować tym living soil też fajna faza 

Dobra ibe kosić bubblegum 😉 dzisiaj nadszedł jej czas na ks😅

Opublikowano
Godzinę temu, kolober napisał(a):

No dokładnie dlatego na razie co° odpuszczam😅😉 i skupiam się na innych rzeczach i teraz próbuje organiki i teraz zaczepem się interesować tym living soil też fajna faza 

Dobra ibe kosić bubblegum 😉 dzisiaj nadszedł jej czas na ks😅

Nie potrzeba żadnego podajnika co2. Box z otwartą wnęką by dostarczać Świerże powietrze nie tracąc na ciśnieniu.  Jeden worek co2 za 35 euro ktory utrzymuje co2 na poziomie 1300. Dziękujemy.

20251017_155046.jpg

Screenshot_20251017_155222_VIVOSUN.jpg

20251017_155351.jpg

20251017_155359.jpg

Opublikowano

Ja na tą chwilę to i nie widzę nic w tych workach i jeżeli będę zakładać co² to na pewno z zamkniętym obiegiem ale każdy ma swoje a twojego sposobu nie neguję. Tylko ja jestem zdania że jak już zabierać się za coś to konkretnie ale to moje podejście tak jak pisalem. A ten sposób w który ty idziesz na pewno też coś da i ja też mam otwarty całą uprawę tylni wywietrzniki i mają świeże powietrze non stop. A wyciąg z filtrem 24/h dlatego żadnych worków nie zakładam bo mija się to z celem jak dla mnie 

Opublikowano
1 godzinę temu, kolober napisał(a):

Ja na tą chwilę to i nie widzę nic w tych workach i jeżeli będę zakładać co² to na pewno z zamkniętym obiegiem ale każdy ma swoje a twojego sposobu nie neguję. Tylko ja jestem zdania że jak już zabierać się za coś to konkretnie ale to moje podejście tak jak pisalem. A ten sposób w który ty idziesz na pewno też coś da i ja też mam otwarty całą uprawę tylni wywietrzniki i mają świeże powietrze non stop. A wyciąg z filtrem 24/h dlatego żadnych worków nie zakładam bo mija się to z celem jak dla mnie 

Uprawiałem bez worków i powiem ci ze zawsze miałem problem z za dużym światłem i przenawożeniem.

Opublikowano

No skoro ci pomagają to jak najbardziej👍i wiesz tak jak pisałem ilu growerów tyle zdani opini i nie zamierzam negować żadnej z nich jeżeli to komuś pomaga to tym bardziej 😉