Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Pierwsza hodowla - Automaty sherbet queen i royal runtz od RQS

Recommended Posts

Opublikowano

Czego ty tam szukasz przecież one wyglądają normalnie i nic się nie dzieje i tego mieszka tak trochę dziwnie założyłeś 😅. Bo on powinien bardziej w poziomie dmuchać tak żeby jeden mieszał na powierzchni szczytów delikatnie je muskał a drugi możesz założyć po przekornej w drugim rogu i skierować go na donice żeby tam jeszcze była cyrkulacja. A teraz całe ciepłe powietrze walsz w dół na rośliny a to średni pomysł 

Opublikowano

Tak na szybko wrzuciłem żeby sprawdzić czy działa. 

Teraz jest tak. A drugi naprzeciw. 

Tak szuka dziury w całym. 

Ekscytuje się no. 

Pierwsze moje hobby od 10 lat 

10 lat nie miałem czasu na nic.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Eolenis napisał(a):

Tak na szybko wrzuciłem żeby sprawdzić czy działa. 

Teraz jest tak. A drugi naprzeciw. 

Tak szuka dziury w całym. 

Ekscytuje się no. 

Pierwsze moje hobby od 10 lat 

10 lat nie miałem czasu na nic.

I słusznie.. jest zajawka i ekscytacja 😁👌

Ja robię czwartą i też się jaram co i jak zmienić, ulepszyć.. 😅

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wiadomo że jak po pierwszej uprawie się w kręcisz to później każdy nowy listek cieszy jak dziecko nowa zabawka😉 ja tak mam cały czas i chyba się to nie zmieni bo tak jak kiedyś zakochałem się w wędkowaniu tak teraz przerzuciłem się na uprawy. I tak to jest że będziemy dążyć do doskonałości i będziemy ulepszać to co kochamy bo kim byśmy byli jak to co kochamy byśmy traktowali obojętnie? I ja tak samo czekam na sos i zaraz zamawiam czujnik światła a chyba ze dwadzieścia razy już sobie mówiłem że nic więcej nie kupuję ale KURWA TAK SIE NIE DA🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez kolober