Skocz do zawartości
nasiona marihuany na stronie thc-thc

sklep i producent nasion seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Hejka. Kurcze mam pierwszy raz problem z kwitnieniem automatów. Minęło juz 7 tygodni a one nic. Ogólnie to mam 2 odmiany i ten jeden szczep kwitnie normalnie a ten drugi nie huhu... kurcze gdzie może być problem? Gdzie robię błąd? Przemieniła je dziś na 12/12, bo nie mam pomysłu co robić. Może wysłali mi nie auto?

20250928_200349.jpg

20250928_200341.jpg

20250928_200329.jpg

20250928_200334.jpg

Opublikowano
6 minut temu, Macky napisał(a):

Napisz coś więcej jaka to odmiana, jakie stosujesz nawozy, lampa?

No właśnie te co mi nie kwitną to THC Bomb auto. Nie jestem jakąś super growerka ale taka sytuację mam pierwszy raz 

Opublikowano
45 minut temu, emifod napisał(a):

Nawozy mam z Dutchpro w sumie to pierwszy raz na tych odżywkach a lampa z Marshydro TSL 2000 300W

Każdy producent nawozów ma zawsze dwa rodzaje. Jeden na wzrost który ma więcej azotu a drugi na kwitnienie który ma więcej potasu i fosforu. Jeśli będziesz zbyt długo stosował ten na wzrost to możesz nim przeciągnąć początek kwitnienia przy odmianach autokwitnących. Ale raczej nie trzy tygodnie. Więc masz pełnosezona nie autofloweringa.

42 minuty temu, emifod napisał(a):

No właśnie te co mi nie kwitną to THC Bomb auto. Nie jestem jakąś super growerka ale taka sytuację mam pierwszy raz 

Z tego co wygooglowałem to THC Bomb Auto jest produkowany przez Bomb Seeds, zbytnio nic nie wiem co to za producent. Raczej nic specjalnego. Czemu wybrałeś tego producenta? jest tylu dobrych z bardzo dobrymi nasionami.