-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Każdy producent nawozów ma zawsze dwa rodzaje. Jeden na wzrost który ma więcej azotu a drugi na kwitnienie który ma więcej potasu i fosforu. Jeśli będziesz zbyt długo stosował ten na wzrost to możesz nim przeciągnąć początek kwitnienia przy odmianach autokwitnących. Ale raczej nie trzy tygodnie. Więc masz pełnosezona nie autofloweringa. Z tego co wygooglowałem to THC Bomb Auto jest produkowany przez Bomb Seeds, zbytnio nic nie wiem co to za producent. Raczej nic specjalnego. Czemu wybrałeś tego producenta? jest tylu dobrych z bardzo dobrymi nasionami. -
Przez emifod · Opublikowano
No właśnie te co mi nie kwitną to THC Bomb auto. Nie jestem jakąś super growerka ale taka sytuację mam pierwszy raz -
Nawozy mam z Dutchpro w sumie to pierwszy raz na tych odżywkach a lampa z Marshydro TSL 2000 300W -
Przez Macky · Opublikowano
Napisz coś więcej jaka to odmiana, jakie stosujesz nawozy, lampa? -
Hejka. Kurcze mam pierwszy raz problem z kwitnieniem automatów. Minęło juz 7 tygodni a one nic. Ogólnie to mam 2 odmiany i ten jeden szczep kwitnie normalnie a ten drugi nie huhu... kurcze gdzie może być problem? Gdzie robię błąd? Przemieniła je dziś na 12/12, bo nie mam pomysłu co robić. Może wysłali mi nie auto?
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts