Skocz do zawartości
nasiona marihuany na stronie thc-thc

sklep i producent nasion seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Miałem identyczny miernik z temu to rozbił się o ścianę niechcący 😅 bierz poprawki na niego. I lepiej podlać do runoffu i tym się sugerować a miernik do gleby to z 50euro stoji i też ma Wachania. No ale lepszy jak żaden 😁

No i jak kupisz nawozy od biobizz to te mierniki i tak się nie przydadzą 😅

Opublikowano

Z Toom'a jeden wziąłem gratis, bo się o to prosił, ale to pH do Jakuzzi miało być. Będę na działce, to fotę zrobię, ale on kosztował +/-50€   

Dzisiaj boxa do innego pomieszczenia przeniosłem . Roślinki z 2h miały zmienny klimat. Wczoraj podlewane, niech dojdą do siebie. 

Mała aktualizacja, pierwszy dzień w glebie i już efekty ! 

IMG_20250828_143344.jpg

Opublikowano

Taka moja rada na drugi raz jak kielkujesz to dobrze jest korzystać z kopułek wilgotności, to może być zwykły kubeczek po jogurcie byle był przeźroczysty 😉 A to dlatego że młode siejki pobierają wodę przez liscienie i to tak do dwóch tygodni 😉👍

Ja się teraz bawię z nasionami tego kwiata co muchy wpierdziela😅 ciekawe czy mi wykiełkują 😅

Opublikowano

Wentylator pokojowy cały czas działał, dzisiaj kupiłem mały klimatyzator z pojemnikiem 1l na wodę. Wyciągów nie mam. 

Miernik pH mam z przed roku, do mierzenia pH wody w Jakuzzi używany. Ale tylko pH, nie ma tam nic więcej. Jeśli taki póki co wystarczy, to zajebiście . Startpak Biobizz zamówiony, drugi namiot 40x40x120 też 😉 i czy moja obecna lampa da radę , czy to jest konkretne gówno do wyrzucenia ?

Opublikowano

Dzisiejsze zakupy pod tą uprawę 😉 w sumie większą część po konsultacji z @kolober za co mega dziękuję 😄

Miernik pH taki znalazłem i Siebie, nie znam firmy bo rok temu pożyczyłem go ze sklepu bez opakowania 🤣🤣 miał służyć do mierzenia pH Jakuzzi na działce. 

Lampa już kupiona, namiotniejszy na 1 roślinkę też kupiony . Czy te saszetki są dobre ? Kupiłem na późniejsze utwardzanie . Mam też stymulator korzeni, będzie się nadawał ? 

Nawozy też po konsultacji, ale to na te 3 małe dziewczynki, co dopiero wczoraj z ziemi wyskoczyły. 

A i kupiłem klimatyzator z pojemnikiem 1l w Kauflandzie za 69e jakoś. 

No to lecimy z fotkami. 

IMG-20250829-WA0023.jpeg

IMG-20250829-WA0002.jpeg

Screenshot_2025-08-29-16-05-53-759_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-08-29-16-05-26-072_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Screenshot_2025-08-29-16-05-04-564_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Screenshot_2025-08-29-15-09-46-558_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg