Skocz do zawartości
nasiona marihuany na stronie thc-thc

sklep i producent nasion seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

W skrócie póki co, później się rozpisze i opiszę zdjęcia i daty. Dopiero niedawno nabyłem Box I lampę, ale już wiem, że jest za słaba 😅 i uczę się o nawozach. 

Niby wszystko automaty, ale jedna od lutego do czerwca nie kwitła, a od tygodnia szczyty zaczęły znowu rosnąć dosyć szybko. 

IMG_20250227_130028.jpg

IMG_20250614_113409.jpg

IMG_20250611_195859.jpg

IMG_20250629_192655.jpg

IMG_20250711_191157.jpg

IMG_20250722_214028.jpg

IMG_20250820_122053.jpg

IMG_20250820_122043.jpg

IMG_20250820_112924.jpg

IMG_20250818_154129.jpg

Te pierwsze w doniczkach są z końca Lutego. Ta co znowu zaczęła dawać szczyty, to ta najwyższą z tej piątki. 

• Upvote 1
Opublikowano
14 godzin temu, KushSensei napisał(a):

Chop co ma liścia jak jak rośline 😄 hahaha

A tu zdaje się, że chyba za mało światełka.
IMG_20250820_112924.jpg

To jest nie tak do końca 😄 tą roślinką to ewenement. Połowa Lutego kiełkowanie, później tam jest zdjęcie z końca lutego (5 małych doniczek, ta największa to jest to). 

W czasie , kiedy 3 pozostałe już ruszyłem, tamta nie pokazywała nawet chęci kwitnienia w połowie czerwca 😄 zrobiłem jej 2 razy po 48h pobyt w ciemnym pomieszczeniu. Scialem jej szczyt, bo tylko rosła w górę , a nic kwiatów. Jakimś cudem pod koniec Czerwca zaczęło coś się dziać. Światło dałem 18/6 I tak trzymałem do ubiegłego tygodnia. Roślinka znowu zaczęła rosnąć, że szczytów topów zaczęły wyrastać nowe gałęzie  😄

@kolober podpowiedział, że to może nie być automat (dobrego już też doszliśmy) i że światło 18/6 spowodowało ponowny wzrost. Dlatego wystawiłem ją na parapet i zostawię na świetle dziennym, a nowe odrosty próbuje sklonować . 

Opublikowano

I to tak na przyszłość a w sumie to możesz dopisać jeszcze jaka ziemia ,namiot,lampa,odmiany,czy coś z nimi robiłeś i jakich nawozów używasz 😉😅 a i jaka wentylacja hula u ciebie z filtrem? To wszystko to są podstawowe sprawy i wypisujesz je zaraz po przywitaniu się 😉 takie info na początek😁 Bo jeżeli coś zacznie się dziać z twoimi roślinkami wtedy i będziemy mieli te info to będziemy wiedzieć jak pomóc,a tak to mogę zajebać taniec szamana w około świeczki i napisać co mi na język 😛 przyniesie 😉😅😂   A od kiedy ci te automaty kwitną?