Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Chyba tak bo one tak jak mówisz i to praktycznie na każdym,tylko muszę znaleźć dobry przepis bo tak szczerze to jeszcze haholu nie robiłem i muszę poszukać dobrego przepisu

Opublikowano

Może jakieś masełko na ciasteczka? 🥰

Osobiście próbowałem ale nie do końca jestem zadowolony. Liczyłem na lepsze efekty ale może coś źle zrobiłem. A może słaby materiał był. Paląc kopał dobrze 

Doświadczenia z haszem mam takie, że pierwsze 2x mnie ubija tak, że nie jestem w stanie słowa wydusić a później wgl mnie nie kopie heh. Co jest nie tak ze mną 😆

Opublikowano
20 godzin temu, krycha13 napisał(a):

Może jakieś masełko na ciasteczka? 🥰

Osobiście próbowałem ale nie do końca jestem zadowolony. Liczyłem na lepsze efekty ale może coś źle zrobiłem. A może słaby materiał był. Paląc kopał dobrze 

Doświadczenia z haszem mam takie, że pierwsze 2x mnie ubija tak, że nie jestem w stanie słowa wydusić a później wgl mnie nie kopie heh. Co jest nie tak ze mną 😆

Co do ciastek i takich rzeczy to ja już się najadłem tego jak mieszkałem w Hiszpanii za młodu a teraz to palonko standardowo i klasyczne 😁😉 a z haholem mam to samo na początku robi dobrze a za parę dni huj😅 dlatego tyle potraw zjadłem z haszem 🤣🤣

Opublikowano

No to w kulinaria trzeba uderzać! 😎 Przepisów multum. Trzeba testować! 🙃

Widziałem dużo przepisów, jest w czym wybierać 🤩 Ale zapasy potrzebne są  🤧

Oprócz masła próbowałem makumbe i coś tam zrobiła ale spodziewałem się czegoś więcej. Może dlatego, że była robiona tylko z odpadu. Szkoda mi było topków 😋

• Haha 1
Opublikowano

Siemano mordeczki 👊 ale ten etap nudą wieje i dobrze że chociaż tą drugą uprawę prowadzę 😉😁. W tej uprawie leci końcówka szóstego tygodnia i ostatnio dziewczyny były troszkę głodne to dostały wszystkiego po korek. Tylko 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, kolober napisał(a):

Siemano mordeczki 👊 ale ten etap nudą wieje i dobrze że chociaż tą drugą uprawę prowadzę 😉😁. W tej uprawie leci końcówka szóstego tygodnia i ostatnio dziewczyny były troszkę głodne to dostały wszystkiego po korek. Tylko 

Tylko chyba je lekko przelałem dlatego że kurwa robiłem im tego flusha i za szybko po nim podlałem krzaki ponownie bo chciały jeść. I przez to jedna się zblokowała i zatrzymała się z puchnięciem,dlatego teraz muszę je lekko przesuszyć. I to jest końcówka szóstego tygodnia kwitnienia tak że coś z tego chyba wyjdzie. A wy jak myślicie 🤔? Tak że zostało im minimum cztery tygodnie a maximum sześć tygodni 😅😉 Kurwa a mi się chcę jarać 😅😁😉

IMG_20250712_192041.jpg

IMG_20250712_192025.jpg

IMG_20250712_191959.jpg

IMG_20250712_191949.jpg

IMG_20250712_191935.jpg

IMG_20250712_192017.jpg

IMG_20250712_192138.jpg

Edytowane przez kolober
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, kolober napisał(a):

Tylko chyba je lekko przelałem dlatego że kurwa robiłem im tego flusha i za szybko po nim podlałem krzaki ponownie bo chciały jeść. I przez to jedna się zblokowała i zatrzymała się z puchnięciem,dlatego teraz muszę je lekko przesuszyć. I to jest końcówka szóstego tygodnia kwitnienia tak że coś z tego chyba wyjdzie. A wy jak myślicie 🤔? Tak że zostało im minimum cztery tygodnie a maximum sześć tygodni 😅😉 Kurwa a mi się chcę jarać 😅😁😉

IMG_20250712_192041.jpg

IMG_20250712_192025.jpg

IMG_20250712_191959.jpg

IMG_20250712_191949.jpg

IMG_20250712_191935.jpg

IMG_20250712_192017.jpg

IMG_20250712_192138.jpg

Za mało sadzisz na Twoje zapotrzebowanie 🙃 Musisz się bardziej postarać 😆

Ale fakt, ten etap jest tak nudny, że na wakacje można by było jechać. Zaglądanie 2x dziennie do szafy jest złe! Czas ciągnie się jeszcze bardziej. Człowiek się wolniej starzeje, czas wolniej leci.... 😅

Opublikowano
36 minut temu, krycha13 napisał(a):

Za mało sadzisz na Twoje zapotrzebowanie 🙃 Musisz się bardziej postarać 😆

Ale fakt, ten etap jest tak nudny, że na wakacje można by było jechać. Zaglądanie 2x dziennie do szafy jest złe! Czas ciągnie się jeszcze bardziej. Człowiek się wolniej starzeje, czas wolniej leci.... 😅

Ej ja się w ogóle nie starzeję 😁ja dopiero ząbkuje 😁🤣🤣🤣🤣 i wiem że za mało jak dla mnie dlatego teraz wstawiłem fotopedrie 😉😁

• Haha 1