Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Chyba tak bo one tak jak mówisz i to praktycznie na każdym,tylko muszę znaleźć dobry przepis bo tak szczerze to jeszcze haholu nie robiłem i muszę poszukać dobrego przepisu

Opublikowano

Może jakieś masełko na ciasteczka? 🥰

Osobiście próbowałem ale nie do końca jestem zadowolony. Liczyłem na lepsze efekty ale może coś źle zrobiłem. A może słaby materiał był. Paląc kopał dobrze 

Doświadczenia z haszem mam takie, że pierwsze 2x mnie ubija tak, że nie jestem w stanie słowa wydusić a później wgl mnie nie kopie heh. Co jest nie tak ze mną 😆

Opublikowano
20 godzin temu, krycha13 napisał(a):

Może jakieś masełko na ciasteczka? 🥰

Osobiście próbowałem ale nie do końca jestem zadowolony. Liczyłem na lepsze efekty ale może coś źle zrobiłem. A może słaby materiał był. Paląc kopał dobrze 

Doświadczenia z haszem mam takie, że pierwsze 2x mnie ubija tak, że nie jestem w stanie słowa wydusić a później wgl mnie nie kopie heh. Co jest nie tak ze mną 😆

Co do ciastek i takich rzeczy to ja już się najadłem tego jak mieszkałem w Hiszpanii za młodu a teraz to palonko standardowo i klasyczne 😁😉 a z haholem mam to samo na początku robi dobrze a za parę dni huj😅 dlatego tyle potraw zjadłem z haszem 🤣🤣

Opublikowano

No to w kulinaria trzeba uderzać! 😎 Przepisów multum. Trzeba testować! 🙃

Widziałem dużo przepisów, jest w czym wybierać 🤩 Ale zapasy potrzebne są  🤧

Oprócz masła próbowałem makumbe i coś tam zrobiła ale spodziewałem się czegoś więcej. Może dlatego, że była robiona tylko z odpadu. Szkoda mi było topków 😋

• Haha 1
Opublikowano

Siemano mordeczki 👊 ale ten etap nudą wieje i dobrze że chociaż tą drugą uprawę prowadzę 😉😁. W tej uprawie leci końcówka szóstego tygodnia i ostatnio dziewczyny były troszkę głodne to dostały wszystkiego po korek. Tylko 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, kolober napisał(a):

Siemano mordeczki 👊 ale ten etap nudą wieje i dobrze że chociaż tą drugą uprawę prowadzę 😉😁. W tej uprawie leci końcówka szóstego tygodnia i ostatnio dziewczyny były troszkę głodne to dostały wszystkiego po korek. Tylko 

Tylko chyba je lekko przelałem dlatego że kurwa robiłem im tego flusha i za szybko po nim podlałem krzaki ponownie bo chciały jeść. I przez to jedna się zblokowała i zatrzymała się z puchnięciem,dlatego teraz muszę je lekko przesuszyć. I to jest końcówka szóstego tygodnia kwitnienia tak że coś z tego chyba wyjdzie. A wy jak myślicie 🤔? Tak że zostało im minimum cztery tygodnie a maximum sześć tygodni 😅😉 Kurwa a mi się chcę jarać 😅😁😉

IMG_20250712_192041.jpg

IMG_20250712_192025.jpg

IMG_20250712_191959.jpg

IMG_20250712_191949.jpg

IMG_20250712_191935.jpg

IMG_20250712_192017.jpg

IMG_20250712_192138.jpg

Edytowane przez kolober