Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Widzę, że juz kwiaty zaczynają się tworzyć 🙂 Ja korzystałem kiedys z canna cure na robactwo. Nawet pomagało. Nie mogę powiedzieć, że zwalczyło szkodniki w 100%, ame mocno je ograniczyło.

Chyba trochę światła ogranicza ten materiał z którego szklarnia jest zrobiona. Wydaje się taki mało transparentny.

Opublikowano (edytowane)

Folia jest przezroczysta ze zbrojeniem z włókna szklanego (zielonego) generalnie dobrze przepuszcza tylko te zbrojenie robi wrażenie że nie, generalnie tak z założenia miało być coby żaden prawilny angol na mnie nie doniósł 🤣.

Wczoraj jeszcze zmienilem nawozy na kwitnienie dla wszystkich Panienek. 60 Day Grapefruit już ich wymaga, Blueberry Berry już też ma preflowery, Jacek herrer się opierdala, ale cóż wyjeżdżam do Polszy za dwa dni, ktoś ma mi je podlewać, więc niestety mimo wczesnego stanu Jacka będzie musiał dostawać już pożywkę na pogrubienie 🤷‍♂️

://Edit

Canna cure z tego co widziałem u Vito na gl zabiera możliwość obserwacji czego roślinie brakuje, tj po oprysku na liscie nie widac niedoborów

Hashberry i speed Queen

Edytowane przez Koz1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Update dzien 56

Dzien dobry, niedawno wróciłem z Polandu, nie jestem zaskoczony poziomem jarania w Polsce, jest troszkę lepiej ale cóż.. . Do tematu, Panie po 16 dniach wyje*aly do góry ze hoho, zaraz nie bedzie miejsca w green house, nastepnym razem 3rzy i lst + monster cropping, mam nadzieje ze dzięki temu uzyskam więcej dużych i dobrych topów. Rozważam również opcje 2 nasion na następny rzut.. coby dziewczyny miały luźniej.. Jak zobaczycie na zdjęciach Jacek jeszcze nie kwitnie.. Jestem zawiedziony ale cóż..

Dla przypomnienia:

Lewa strona - 60 day Grapefruit (od holenderskiskun) 

Środek- Jack herrer (od holenderskiskun)

Prawa strona - Blueberry Berry (od bulk bank seeds) 

20250526_185527.jpg

20250526_185530.jpg

20250526_185534.jpg

20250526_185536.jpg

20250526_185538.jpg

20250526_185542.jpg

20250526_185546.jpg

20250526_185549.jpg

20250526_185552.jpg

20250526_185557.jpg

20250526_185601.jpg

Opublikowano

Zobaczymy, ocenimy geny na koniec, jak na razie, jak widać do teraz, nie są zbytnio podatne na stres i szkodniki. 60 day Grapefruit kwitnie dopiero 20 dni, Blueberry Berry 14, a u Jacka widzialem dzisiaj pierwsze preflowery. Nie jest źle jak na wyspiarskie warunki. Może uchyliłbyś rąbka tajemnicy jak oceniać geny MJ? 

Opublikowano

Patrząc na liście i ich kształt, wygląd topów zwłaszcza, jak roślina się rozwija..... Te rośliny wyglądają jak by były z nasion f2. Ale mogę się mylić. Zobaczymy na koniec co z tego wyjdzie.

• Upvote 1