-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Wyglądają pięknie. Ile kosztował ten zestaw jeśli można zapytać? Ja mam podobny tylko /2 I nie mam dehumidifier tylko zwykły z temu. Jak się sprawuje ? -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Roslinki rosna zdrowe i ładnie sie wyciągają. Ale nurtuje mnie jedna rzecz. Moze zostawić by rosły? Ładnie idą do gory a mam duzy zapas miejsca. Jest teraz 11 dzien od przełączenia na flow. Czy przekładać jakoś jeszcze? Wkurza mnie siatka bo ma duze oczka i po bokach jej nie ma. Odstaje na jakies 15 cm z każdej strony. Na roślinki po prawej nie patrzcie. Dopiero co podlałem. -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Oko cyklonu 😄 no oki 🙂 Nie miałem zamiaru wchodzić w twoje kompetencje 😛 No to git. chce widzieć rezultaty 😛 Powodzonka niech rosną zdrowe. Buch z tobą 😉 -
Przez kolober · Opublikowano
Od tego mam właśnie sensory i czujniki żeby monitorowały wilgotność w całym namiocie i wszędzie jest tak samo. A czujniki mam trzy na środku pod ścianą i na rogu boxa i jest petarda👍😉 A i to nie oko cyklonu 😅😉 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Już dużo bursztynu, można ciąć 🤤🤤 Ale piękny widok 👏 🤩
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts