Toksyna Opublikowano 1 Października 2024 Autor Opublikowano 1 Października 2024 Siema. Pleśń dalej się pojawia i kolejny szczyt musiałem usunąć. Rośliny przybierają jesiennych kolorów i puchna aż miło. Wilgotność w okolicach 55% temperatura pomiędzy 23-25 stopni. Za tydzień zapewne kosa 3 roślin. Jedna Skywalker Haze zostanie sama trochę dłużej. 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 1 Października 2024 Opublikowano 1 Października 2024 Nooo. Fajne szychy porosły. Już mógłby śmiało ciąć. Który to dzień od kiełka? Cytuj
Toksyna Opublikowano 1 Października 2024 Autor Opublikowano 1 Października 2024 90 dzień od kiełka 51 dzień kwitnienia. Cytuj
Rysiu Opublikowano 1 Października 2024 Opublikowano 1 Października 2024 Jak to 90 dni, to nic tylko ciąć 🙂 Ciekawe jaki wynik będzie? Obstawiam tak 250-350, w tym zakresie gdzieś. Cytuj
Toksyna Opublikowano 1 Października 2024 Autor Opublikowano 1 Października 2024 Ja coś czuję że będzie pomiędzy 150 a 200 g. Ta jedna Skywalker Haze jak zostanie dłużej i napuchnie może wtedy przekroczy 200 g Cytuj
Toksyna Opublikowano 9 Października 2024 Autor Opublikowano 9 Października 2024 (edytowane) Siema. Wczoraj zostały ścięte 3 krzaki. Jeden Skywalker Haze został jeszcze na tydzień w boxie. Gelato LSD bardzo klejące. Topy twarde jeden pachnie bardzo słodko i przyjemnie drugi ma cięższy i ostrzejszy zapach. Skywalker Haze miał sporo lisci i pschnie trochę zielenina. Skywalker Haze ktory zostal w boxie Gelato LSD (wyższa) Gelato LSD (niższa) Skywalker Haze Edytowane 9 Października 2024 przez Toksyna 2 Cytuj
Rysiu Opublikowano 9 Października 2024 Opublikowano 9 Października 2024 Zajebiście urosły. Gratulacje. Czekam na wynik po suszeniu. 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 10 Października 2024 Autor Opublikowano 10 Października 2024 (edytowane) Dziś postanowiłem ściąć ostatni krzak ponieważ znów pojawiła się pleśń. Mogła postać jeszcze parę dni ale i tak dobrze wygląda.😎 zapach bardzo przyjemny czuc Haze w tym. Topy naprawdę duże z luźna struktura jak sativa ale mięsiste. Tak więc niedługo podsumowanie i planowanie kolejnego projektu. Mam nadzieję że na wadze będzie 2 z przodu. Pozdro Edytowane 10 Października 2024 przez Toksyna 3 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 18 Października 2024 Autor Opublikowano 18 Października 2024 Siema. 3 rosliny poszły już w sloiki. Jedna jeszcze musi się podsuszyć. Zapach stal się ostry i intensywny. Z wyniku jestem bardzo zadowolony bo z 3 roślin wyszło 220g a ta Skywalker Haze co się suszy ma naprawdę duże szczyty😎 Gelato LSD (wieksza) 93g Jeszcze nie spotkałem z taką ilością żywicy jestem pod ogromnym wrażeniem. Gelato LSD (mniejsza) 61g Tez duzo zywicy topy bardzo twarde i posiada bardzo slodki zapach. Skywalker Haze 66g Topy bardzo mięsiste zapach ostry i owocowy. Już testowalem i temat jest bardzo mocny. Dzieki wszystkim za odwiedziny i komentarze👍 niedlugo zrobie podumowanie😎 Cytuj
Toksyna Opublikowano 19 Października 2024 Autor Opublikowano 19 Października 2024 Przez noc ostatnia roślina dosc wyschla żeby ją wrzucić do słoika. Z ostatniej Skywalker Haze wyszło 83g co razem daje 303g😎 wynik jak dla mnie bardzo zadowalający.💪 Skywalker Haze 83g Topy sativowe luźne ale o pięknym zapachu mango i owoców tropikalnych. Cytuj
Recommended Posts